i ja sam ga gledo.prodavac kaze da je ovo slika sa interneta a ne njegov sat.e sad jeste lep jeste IWC ali kvarcni.mislim da je daleko nize nego sto on trazi.
Printable View
i ja sam ga gledo.prodavac kaze da je ovo slika sa interneta a ne njegov sat.e sad jeste lep jeste IWC ali kvarcni.mislim da je daleko nize nego sto on trazi.
da i ja to misliom....
Tuning fork,ne quartz
da kao kinetik
ali generalno kako vam se cini i za koje novce bi mogao..
Nije ni kao kinetik, to je posebna prica za sebe. Napustena tehnologija, ali zanimljiva kao dio horoloske povijesti.
Cijenu googlaj, ebay, pretrazi i ponude po stranim forumima. Vani bi isao za finu cifru ovisno o stanju, na Balkanu ne znam.
ma gledao sam chrono 490 eur i nije neka razlika
Moja procena 200-250, nikako vise. I to ako je u fabrickom stanju sa originalnim delovima.
nije
odustao sam
ali sam nasao nesto tako zanimljivo starod dobro...samo da cenu uz pomoc jednog hrabrog spustimo i pravas na sredjivanje...jedva cekam
ako ne ioet ce da uleti neki ..ne mogu previse dana da drzim neke parice neee velike...svrbi me :)
Nisam u toku sa satovima ali imam ovaj stari ruski sat...
Ako ima neko zainteresovan da ga kupi neka mi posalje poruku ili da proceni vrednost neka kaze :)
Slike su tu.
Nisam u toku sa satovima ali imam ovaj stari ruski sat...
Ako ima neko zainteresovan da ga kupi neka mi posalje poruku ili da proceni vrednost neka kaze :)
Slike su tu.