i ja sam ga gledo.prodavac kaze da je ovo slika sa interneta a ne njegov sat.e sad jeste lep jeste IWC ali kvarcni.mislim da je daleko nize nego sto on trazi.
i ja sam ga gledo.prodavac kaze da je ovo slika sa interneta a ne njegov sat.e sad jeste lep jeste IWC ali kvarcni.mislim da je daleko nize nego sto on trazi.
da i ja to misliom....
next year at this time I'll be a millionaire
Tuning fork,ne quartz
da kao kinetik
ali generalno kako vam se cini i za koje novce bi mogao..
Nije ni kao kinetik, to je posebna prica za sebe. Napustena tehnologija, ali zanimljiva kao dio horoloske povijesti.
Cijenu googlaj, ebay, pretrazi i ponude po stranim forumima. Vani bi isao za finu cifru ovisno o stanju, na Balkanu ne znam.
ma gledao sam chrono 490 eur i nije neka razlika
Moja procena 200-250, nikako vise. I to ako je u fabrickom stanju sa originalnim delovima.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
nije
odustao sam
ali sam nasao nesto tako zanimljivo starod dobro...samo da cenu uz pomoc jednog hrabrog spustimo i pravas na sredjivanje...jedva cekam
ako ne ioet ce da uleti neki ..ne mogu previse dana da drzim neke parice neee velike...svrbi me
Nisam u toku sa satovima ali imam ovaj stari ruski sat...
Ako ima neko zainteresovan da ga kupi neka mi posalje poruku ili da proceni vrednost neka kaze
Slike su tu.
Nisam u toku sa satovima ali imam ovaj stari ruski sat...
Ako ima neko zainteresovan da ga kupi neka mi posalje poruku ili da proceni vrednost neka kaze
Slike su tu.
Bookmarks sajtovi