nosis ademarcinu (vidi se logo kod trojke) a ne znas sta nosis....malo cu dopuniti dragona, serija je royal oak offshore.
nosis ademarcinu (vidi se logo kod trojke) a ne znas sta nosis....malo cu dopuniti dragona, serija je royal oak offshore.
Pa sad, da li je to zaista AP ili ne ostaje da se vidi ali da liči, liči.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Hvala najlepse momci...
Nema na čemu.
Bilo bi lepo videti kvalitetne fotke pošto pričamo o modelu koji inače košta nekoliko desetina hiljada dolara. Naravno, originalan Audemars Piguet Royal Oak Off-Shore košta toliko... kopije odnosno lažnjaci vrede par centi.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pozdrav svima!
Treba mi mala pomoc oko jednog RW sa 7750 masinom...
Najvise me interesuje vase misljenje o kvalitetu sata i masine!?
I da li je neko imao mozda iskustva sa ovakvim ili slicnim satom?
A i procjena realne vrijednosti je dobrodosla
Jos da napomenem da je sat u odlicnom stanju
p.s. Moje izvinjenje zbog losih fotografija
Da li ovo vredi ove pare?Koliko vidim sat je mehanicki,nije automatik,a unutra je ruska masina ili se varam.Nisam nasao puno informacija na netu.Evo ga link
Nakit, satovi i dragocenosti : Dugena MTech Chronograph WR100 - ID 914726 - Kupujem Prodajem
Ukratko... Ja ne bih dao toliko za taj sat!! A masina jeste Ruska. U pitanju je Poljot 3133, mislim i da pise u oglasu...
Ima li neko komentar na moj RW???
Evo još takvih dugena: Tictras Uhren
Dugena M-TECH MECH.CHRONO 4129814 Herrenchronograph von Dugena
Inače, to jeste čuvena mašina 3133, veoma blizak rođak Valjouxovog mehanizma 7734. Ne mogu da pomognem oko cene, jer one na e-bayu i drugim sajtovima su više nego kod nas. Svaki domaći preprodavac pišti i vrišti kako su na e-bayu visoke cene, ali prećutkuje činjenicu da i odlične satove kupuje za nekoliko desetina evra ili čak nekoliko stotina dinara. Ni ja ne bih dao toliko para, mada priznajem da je satić prelep.
Poljot sa mehanizmom 3133 možeš da kupiš po mnogo povoljnijoj ceni, ali to je već stvar ličnog izbora.
^
I ja sam nasao ovaj drugi sajt,ali me buni sto su im satovi oko 200 evra,ili manje,a ovaj je jedini (ako sam dobro video) koji je skuplji.Koliko bi bilo realno dati za njega?Masina je ok,vidim da je dosta hvale na forumu.
Rece covek da bi je dao za 350.Ne cini se losa cena,ali ipak da cujem strucnija misljenja..
Meni se svidja sto je klasican mehanicki sat,a ne automatik.Mnogi ce mi zametiti na ovoj recenici,ali tako je.
Poslednja ispravka: Djordje (23.8.2011. u 11:11)
Masina je odlicna, ne samo OK! Bar su moja iskustva takva... Ne bih se upustao u raspravu kolika je realna cijena,
ali mogu da ti kazem koliko bih ja dao za takav sat! 200, maksimalno 250e...
Sat sa takvom masinom mozes da nadjes mnogo jeftinije, a i za 400e moze da se kupi ozbiljniji sat! To je moje misljenje..
Ali ako ti se sat dopada, uzmi ga! Neces se pokajati sigurno...
Ima li neko komentar na RX???
Bookmarks sajtovi