Zdravo svima
Imam Swiss Cucko od Lötscher-a
Lötscher
kupljen 1997. u Švajcarskoj, nije korišćen uopšte pa me zanima kolika mu je vrednost sada...
Unapred hvala
Midaga
Zdravo svima
Imam Swiss Cucko od Lötscher-a
Lötscher
kupljen 1997. u Švajcarskoj, nije korišćen uopšte pa me zanima kolika mu je vrednost sada...
Unapred hvala
Midaga
posedujem rucni sat marke DARWIL model lady 1968,koliko kosta ovaj model ukoliko moze negde da se proda?
Da bi ti neko odgovorio na postavljeno pitanje, potrebno je da postaviš fotografije sata kako bi se videlo u kakvom je stanju...
Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
@pirej_mk - nazalost, taj darwil lady ne vredi gotovo nista, mozda bi mogao da dobijes 500-1.000 din na sajmu kolekcionara ili na nekoj od domacih internet aukcija, i to ako je sat odlicno ocuvan.
pozdrav!
jole777 kaže:
Koliko vredi ovaj sat, skoro sam ga pronašao, bio je u vlasništvu mog dede, verujem da je sat star, marke Glashutte, slika: http://nemanja-isma.com/slike/HPIM0661.JPG
https://picasaweb.google.com/1081474...eat=directlink
lONGINES DZEPNI SAT /ISPRAVAN/MOZETE POGLEDATI FOTOGRAFIJE NA LINKU....I AKO MI NEKO MOZE POMOCI OKO PROCENE I PRODAJE
HVALA
interesuje me, da li neko vrsi procenu vrednosti satova? imam IWC star 40g. sat je od mog pokojnog oca.
Pozadi je oznaka mehanizma,dakle IWC cal.89.
Procenu će ti dati neko upućeniji.
Poželjna bi blla slka mehanizma.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
ne snalazim se na ovo bas...seiko-speed timer.61380040.na zalost skoro sam uspeo da polomim kljuc,,namestio neki ali nije to to.kod mene u mom gradu nema servis za seiko satove,,razmisljam i da ga prodam pa bi hteo ako neko zna cenu otprilike da mi napise,unapred hvala,,inace je sat fantastican imam ga oko 35 god.
Bookmarks sajtovi