Pozdrav svima. Da li znate koji je ovo model ML-a, sta mislite da li je original i koliko vredi koja mu je cena?
evo linka
[edit by dragon: uklonjen link]
Pozdrav svima. Da li znate koji je ovo model ML-a, sta mislite da li je original i koliko vredi koja mu je cena?
evo linka
[edit by dragon: uklonjen link]
Poslednja ispravka: dragon (28.9.2011. u 0:02)
Sa prve strane ove teme...
Procene vrednosti satova će se raditi samo u ovoj temi i ni u jednoj drugoj!
Par osnovnih pravila:
- Prilikom zahteva za procenom vrednosti sata obavezno postavite Vaše slike Vašeg sata u ne manjoj rezoluciji od 640x480 piksela. Poželjno je da veličina slike bude 800x600 piksela i da slike budu kvalitetne.
- Procene vrednosti satova bez postavljenih slika se neće raditi.
- Nemojte postavljati linkove ka domaćim online berzama jer će se ti linkovi brisati.
- Kontakt informacije o firmama/radnjama/osobama koje vrše procenu vrednosti satova tražite putem privatnih poruka. Portal "Svet Satova" nije odgovoran za eventualnu nestručnu procenu vrednosti satova ili nižu procenu od tržišne.
- Nije dozvoljeno tražiti procene vrednosti satova koji se prodaju na forumu Svet Satova. Ako neko postavi oglas na forumu i traži određenu cenu znači da toliko vrednuje sat a eventualni dogovor oko druge cene kupac i prodavac mogu obaviti putem privatnih poruka.
- Procene vrednosti satova koje dobijate na forumu shvatite kao lične procene članova foruma, koje mogu biti realne ali i ne moraju stoga portal Svet Satova nije odgovoran za procene vrednosti koje dobijate u ovoj temi.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Nemam fotoaparat pri sebi ali imam kameru(koja verovao ili ne, nema opciju slikanja).Napravio sam kraci snimak, mislim da je dobrog kvaliteta, pa ako moze da pomogne pri proceni:
MEGAVIDEO - I'm watching it
Hvala.
Ako sam dobro odgledao video, cini mi se da je kvarcni. A vrlo lako ces da se uveris da li je automatic, ako ga malo protreses i on pocne da radi, onda nije kvarcni.
Jeste kvarcni, pise nazad na poledjini "quartz", mene samo interesuje da li ima ikakvu vrednost i ako ima, da neko slucajno ne zna kolika bi ona otprilike bila?
Sat sam uzeo odavno i koliko se secam nije bio ni previse skup ali nije bio bas ni jeftin
AlexBg
Jasno ti je da je teško dati preciznu procenu na ovakav način,ali evo,ja bih rekao oko 4000 din.
Edit-Nadam se da će drugi članovi izvršiti korekciju moje procene u slučaju potrebe.
Poslednja ispravka: VLADAN P (29.9.2011. u 13:43)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
a8lex6a, realna vrednost kod nas bi bila 80-130 eur, u zavisnosti od stanja sata i mehanizma, a napolju 2x ili 3x vise.
jole777 kaže:
Jel ima jos neko neku predpostavku kolika je cena ovakvog sata
Bookmarks sajtovi