Nov sam na forumu i ne znam kako sve funkcioniše , ali za početak da predstavim jedan od mojih satova iz kolekcije i ako ima neko stručan da mi kaže koliko ovaj sat vredi. Naime reč je o satu marke Omikron , retkost , napravljen posle smrti dragog nam Tita pa i sam sat je takav , na svakih 15 sekundi pojavljuje se i nestaje lik Tita ...( isti takav je Bregović dobio od Zdravka Čolića - nekad davno ).Inače sat je potpuno ispravan , nikad nije ni otvaran a kamoli servisiran.
Poslednja ispravka: vladada (3.11.2011. u 0:00)
ne znam tacno koliko vredi ovaj omikron ali sigurno ne mnogo.10-20 eura mozda neka kaze neko ko ga je vidjo na sajmu ili pijaci.
svasta ima na pijaci.nije mi uopste cilj bilo koga da uvredim ako si to shvatio kao uvredu.ja licno sam ga vidjo na kp ili limunu ali me nije zanimao pa nisam zapamtio koliko su ga cenili.
Ne vređam se , tacno je da je bio jedan u aprilu na limundu , lik iz Šapca i prodao ga je za 8000,00 RSD
Nov sam na ovom forumu, i pre nego sto pocnem sa temom, zelim da pozdravim sve clanove.
Naime, interesuje me jedan polovnjak, certina, kupujem ga polovnog od jednog prijatelja, pa me interesuje koliko vredi da platim za ovaj sat buduci da je polovan, i da je sve u extra stanju sem narukvice, malo je ostarala.... Nadam se da ce neko od vas eksperta da mi pomogne u vezi odluke. Evo slike sata:
Dobrodošao na forum Centourion, ili tako nekako.
Pretpostavka: sat je original, kupuješ ga od prijatelja. Na tvom mestu, ja bi to proverio kod časovničara, i zbog sebe i zbog prijatelja, da ne bude problema. Unutra bi trebalo da bude solidna kvarcna ETA, a cena, sam bog zna... Polovne idu od 200e pa naviše. Pozdrav.
Ej pa to je big size! kupuj!
Poslednja ispravka: d1d (8.11.2011. u 18:48) Razlog: naslov
Bookmarks sajtovi