to je vec ozbiljna stvar i ozbiljna cifra.ja licno takav sat ne bi nikad prodao.nikle da li je sat tvoj ili gledas da ga kupis?
to je vec ozbiljna stvar i ozbiljna cifra.ja licno takav sat ne bi nikad prodao.nikle da li je sat tvoj ili gledas da ga kupis?
Ok je to, ja bih voleo kad bih negde našao tu omegu za 80 evra, ali teško... Zbog toga kažem da preteruješ, kao i za Alvarex, šta je danas 500 dinara i jesam ga platio 1300, a to mi je manje od polovine jednog izlaska subotom... A ipak je u taj sat uloženo dosta znanja i truda, da bi sad koštao ko dve punjene pljeskavice...
Jako lepa omega, na kozi moze da izgleda sjajno samo plasim se da ni ona ne moze da postigne neku veliku cenu, kao sto sam ovde vise puta spominjao cesto vliki izbor starijih satova moze te da nadjete na sajmu na slaviji,ne znam kakva je situacija sa ntikvitetima u NS ali bi trebalo i tamo da se pogleda. Cene,cesto i zlatnih satova , pa i omega nisu nesto preterano visoke.
Pre nekog vremena gledao sam IWC cirka '50, pozadi potpis titov,verovatno jedan od satova koji je poklonio verovatno nekom oficiru prodavao se za 1000e
@Martin
Otprilike 30 eura.
@Nikle
Strašna Omega! Unutra bi trebalo da je 1020 mehanizam! Cijena.....pa ne znam šta bih ti rekao!!! Kada sam vidio koliko para traže ljudi na Chrono24.com za modele Seamastera od čelika i nisu hronometri,ovaj bi mogao za 2000 eura 'ladno proći!!! Ovo je naravno "world wide" cijena,a ne za domaće tržište!
znas li koliko je truda potrebno da bi se dobila punjena pljeskavica.
Hadzi Dalibore, meni je rekao jedan prodavac koji radi samo sa skupljm satovima da mu je cena izmedju 700 i 900 evra, kada bi bio u potpuno sredjenom stanju. Sad sam zbunjen...
Evo jedan Tissot (kvarcni) koji me poprilično koštao 1988 god. a kupljen u Beogradu u
nekom komisionu blizu hotel Moskve. Bio je kao zaplenjena carinska roba. Mene služi super jedino što ne mogu da nađem bateruju sa oznakama koje je imao kada je kupljen.
Verovali ili ne u sekundu je tačan.
Šta mislite koliko vredi.
Da dodam, specifičan je po tome što kada se izvuče ključ onda se pomera samo mala skazaljka za
satove dok minutara ne mrda. Kada se šteluje posle nameštanja baterije onda se vrši pritisak na krunicu, zadržava nekih 3-4 sekunde, odpusti i onda ponovo pritisne i tek tada počinje sekundara da se brzo vrti kao elekto motor i na taj način se doteraju minute. Uvek malo više preteram sa sekundarom pa onda fino štelovanje se vrši stopiranjem sekundare. Dok traje baterija on je tačan.
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (8.11.2010. u 17:22)
Bookmarks sajtovi