хвала, мислим не намеравам ја да га продајем или слично, сат стоји па ме интересовало вреди ли се то поправити, тј да ли то уопште неко жели да ради
слике сатова су са интернета
волим сатове па ми жао да их гледам у фиоци
хвала, мислим не намеравам ја да га продајем или слично, сат стоји па ме интересовало вреди ли се то поправити, тј да ли то уопште неко жели да ради
слике сатова су са интернета
волим сатове па ми жао да их гледам у фиоци
nadam se da ti seiko nije isti ko na slici jer je na slici lažnjak
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
mislim da jeste, poslao sam ga serviseru pa ćemo videti
kako da znaš da li je lažnjak?
Hmm, moram priznati da nisam obracao puno paznje kada sam juce pisao post, ali sad gledam pazljivije i vidim da krunica na ovakvim peticama vise uvucena a ovde je izbacena a i na ciferu oznake su drugacije...A kad razmislim, nisam nikada ni video Seiko 5 samo sa datum funkcijom bez dana.... Kao sto je napisao watchmag01 moguce da je kopija...ipak je on majstor, ja sam samo izneo moja zapazanja kada sam malo bolje pogledao sat...juce sam samo bacio pogled, nisam obratio previse paznju..
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
par puta sam video seiko 5, ne ovakav, ali nisam nikada obraćaop pažnju na detalje, čini mi se da sam na internetu pročitao da 7009 pokreće mehanizam za datum sa danom za razliku od nekog 700? modela pa mi je to bilo čudno
čini mi se da je isti kao na slici
nazalost, sasvim sigurno je u pitanju re*lika, a verovatno je unutra neki kineski quartz mehanizam.
jole777 kaže:
ne znam, moguće, samo što sam ga ja navijao, a tast kaže da nije radio, nemam pojma, bzv
ko uopšte pravi te replike, stvarno mrzim lažnjake u svemu, a i ljude koji ih nose
ako nemam para za original neću kupiti ni repliku
ali tako je to, lažni satovi, lažni ljudi to je život
majstor Zoki će to da pogleda
Poslednja ispravka: sima hrabri (5.12.2011. u 10:55)
Mene jako nerviraju sve re*like a pogotovo jeftinih satova...Eto najeftinije Seiko petice kostaju kod nas oko 70e a preko interneta mozes naci i za 50e i sad kome se tu isplati da od takvih satova prave re*like,zaista mi nije jasno...
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
ne znam, a najgore je kada nisi ni svestan da je to re*lika, jednom je ušla devojka dok smo još na bulevaru imali radnju i trebala je da joj se zameni narukvica ili baterija. Izvadi swatch sat koji je dobila, kad ono neki lažnjak, strašno, baš mi je bilo tužno i jadno. bilo mi je žao te devojke. a ni swatch nije preskup, ali je re*lika bila užasna nije ni podsećala na swatch.
ali da ne idem u off, videću šta će serviser reći
Prave se čak i re*like q&q satova.
Da li je ovo replika???
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Bookmarks sajtovi