jole777 kaže:
Koliko bi kod nas moglo da se dobije za zlatnu Omegu De ville sa kvarcnim mehanizmom u mint ili odlicno ocuvanom stanju. Kupljena 90-e za oko 5000dem. Ima koznu narukvicu, 36mm?
Cao svima ja sam nov clan od malopre i ono sto mene trenutno zanima je sat seiko 5 da li neko moze da mi pojasni koliko vredi na trzistu.Sata je polovan koji radi,kupljen u Iraku 1982god a radi normalno.Ni jedna popravka nije radjena osim sto je ciscen<br><br>
Nažalost, nećeš moći mnogo za njega da dobiješ. Cene im se kreću 15-20€, ali se ne može ništa reći bez slike sata u visokoj rezoluciji. Najbolje je da ga ne prodaješ, jer teško da ćeš moći da izvučeš i cenu čišćenja. AKo ga zadržiš za sebe, imaćeš dobar i pouzdan sat koji će te godinama služiti.
Zdravo Zeljkokg i dobro nam dosao!
Nije mi sasvim jasno - da li zelis da kupis ili prodas sat. Bilo bi dobro da postavis slike konkretnog sata, po mogucstvu sto kvalitetnije.
U svakom slucaju - Seiko 5 satovi obicno nemaju previse veliku cenu, a vise ce ti pomoci clanovi kad postavis slike.
Inace - tvoje pitanje sam premestio u temu koja je bas i namenjena proceni satova.
Pozdrav,
Vlada
No time to lose
Dragon sa duznim postovanjem opcija sa Ebay-om je samo neka vrednost sata a i to je relativno a vrednost i konkretna moguca cena (dobivena za sat)je nesto drugo,i mi zivimo u Srbiji i konkretno za ovakve transakcije oko satova namecu, se trzisne vrednosti shodne uslovima i okruzenju u Srbiji,Jedno je kada sat prodaje ili kupuje sto bih ja rekao obican "' (smrtnik)'' a drugo ljudi koji se bave kolekcionarstvom citav svoj vek za ove druge nije vazno gde su na planeti i samou tom slucaju bi OKVIRNO mogao da posluzi Ebay ali nikako eksplicitno Prijatan pozdrav iz Kikinde
@reggacci - nisi naveo citat - na koju tacno poruku mislis. Naravno - uobicajeno je da se eBay, Chrono24, Berza polovnih satova portala "Svet satova" () koriste samo kao reference. Cene dodatno, a to se i dragon i ostale kolege uvek ograde, zavise od stanja sata, potraznje za istim itd.
Pozdrav,
Vlada
No time to lose
Šta mislite o ovome...?
****SEIKO PILOT CHRONOGRAPH KOLEKCIONARSKI PRIMERAK**** - Limundo.com
Bookmarks sajtovi