To je Seiko 7T34-6A00 Sports 150 Pilot Slide (E6B) i cene napolju su im raznolike. Od 250, 300e pa do sumanutih 800. Jeste redak ali je ipak quartz i to bez rubina. Kod nas, do oko 120e za mint stanje, ja više ne bih platio.
To je Seiko 7T34-6A00 Sports 150 Pilot Slide (E6B) i cene napolju su im raznolike. Od 250, 300e pa do sumanutih 800. Jeste redak ali je ipak quartz i to bez rubina. Kod nas, do oko 120e za mint stanje, ja više ne bih platio.
Imaj u vidu i da se ne prodaje sa metalnom narukvicom tako da su slike verovatno preuzete sa neta.
moze netko procjeniti JW0090-53E Citizen Watches star 3 mjeseca,s papirima i garancijom...nov sat malo koristen
po meni 200 do 250 ako je ona cena koja pise sa onog linka!
next year at this time I'll be a millionaire
Enrique
Vidim da ponavljaš pitanje jer prvi put niko nije odgovorio.
Nezgodno je što se taj sat ne prodaje kod nas pa ne znamo kolika bi mu cena bila ovde.
Mogu ti samo reći šta bih ja uradio.
Pogledao bih cene nekih modela Citizena koji se prodaju kod nas pa ih uporedio sa cenama napolju.Dakle,video bih koji je odnos cena u procentima.Taj odnos bih zatim primenio na cenu(napolju) konkretnog modela i dobio pretpostavljenu vrednost u Srbiji.
Onda bi je umanjio za 25% i pokušao da prodam sat.
A možeš i da sačekaš nekog pametnijeg da ti kaže konkretnu cifru
EDIT-Utrča pametniji pre mene
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala na odgovorima
hvala na procjenama...
EDIT by vladas: Uklonjen deo sa oglasom i cenom. Molim da se za tako nesto koristi Berza polovnih satova!
Poslednja ispravka: vladas (20.12.2011. u 17:03) Razlog: Postavljanje oglasa protivno Prvilniku Foruma
http://www.limundo.com/kupovina/Aksesoari/Satovi/Muski-rucni/FOSSIL-BLUE-BQ-8767/4125736
Interesuje me vrednost ovog sata.U napred hvala na odgovoru
Odg pustite na mail crazyrabbit@hotmail.rs
Interesuje me koliko bi mogao da prodam WITTNAUER 2000 automatik, hvala unapred na odgovorima
Bookmarks sajtovi