Re: Raymond Weil tango Automatic
Citat:
boki.curcic kaže:
Interesuje me koliko bi mogao da prodam WITTNAUER 2000 automatik, hvala unapred na odgovorima
Bez kvalitetnih slika sata i mehanizma, teško da možeš dobiti procenu. Baš sam gledala na sajtu ebay, trenutno se prodaju 2, jedan koji je oštećen za 10 $ i drugi u mnogo boljem stanju, pozlaćen, za 350 $.
Kao što vidiš razlika je ogromna, pokušaj da ga fotografišeš što bolje umeš, tako će se lakše odrediti njegova vrednost;).
Dobro došao na forum !
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!
kolikok vredi ovaj sat?
u pitanju je Prilog 15136Prilog 15137Seiko chronograph sport 150 pilot
da li neko moze nesto vise da mi kaze o o vom satu?
Re: Seiko chronograph sport 150 pilot
Ja cu sigurno da ti kazem kada ga prodam na limundu,jedan je upravo prodat za 8888 dinara.Ja ocwekujem priblizno toliko ali javicu ti sigurno.
Hteo bih da pitam dali se neko razume u Raymond Wail satove ? Moja žena je dobila od oca zlatni sat 18k sa cirkonima koji je napravljen 1981 nigde na netu ne mogu da ga nađem jer ne znam koji je tip . Sat je nošen samo 2 puta i praktično je nov . U italiji su mi ga procenili MNOGO ali hteo bih da vidim koja je ovde cena . Ako se neko razume u satove molio bih da mi pošalje poruku pa ću mu poslati slike na mail. Hvala unapred
pomagajte...ruski sat....
Nasla sam dedin sat... zlatan je... shvatila sam da je ruski jer pise SSSR... mraka je LUC valjda...cirilicom je napisano... ima i rubine.... a godinu nisam mogla dobro da procitam, al mislim da je 1914 ili 1814... u svakom slucaju treba mi pomoc od nekoga ko se razume u ovakve satove, i da mi kaze dal ima neku vrednost, bla bla...
Re: pomagajte...ruski sat....
^ nazalost, Minka, nema nikakvu vrednost, bla bla...
@dejan79 - bez slika, tesko da ce iko moci da ti kaze ista o satu.
umoljavam sve nove clanove da pre postovanja procitaju kako se koristi ova tema!
6 Priloženi(h) fajl(ova)
Raymond Wail iz 1981 18k sa cirkonima
Evo slika, malo su mutne ne vidi se dobro. Pozadi mu piše 9181 A730893
Prilog 15572Prilog 15573Prilog 15574
Prilog 15575Prilog 15576Prilog 15571
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Cao, kupio sam u Dubaiu pre 7-8 god ovaj Seiko 5 automatic, 23 jewels (sta god mu to znacilo) model sncz07. Na njemu pise da je made in Japan. Zanima je kolika je cena ovoga sata u Beogradu i gde moze da se kupi Seiko made in Japan i koja je razlika u odnosu na obican Seiko. U prodavnici satova u novom Merkatoru video sam Seiko 5 koji oni prodaju za 8.500,00din, razlika je nebo i zemlja u odnosu na moj sat (kao da drzite limenku od sardina u ruci0. Zanima me u cemu je razlika, kolika je vrednost Seika made in Japan u odnosu na ovo sto prodaju u Srbiji.
Hvala na odgovoru.
Prilog 16006