@boss18 - s obzirom na to da je rec o kvarcnom satu, vrednost je mala, ne verujem da bi mogao da dobijes vise od 20-30 eur. poz!
edit: Nesa je bio brzi a, moguce, i objektivniji, mada to nije dobra vest.
@boss18 - s obzirom na to da je rec o kvarcnom satu, vrednost je mala, ne verujem da bi mogao da dobijes vise od 20-30 eur. poz!
edit: Nesa je bio brzi a, moguce, i objektivniji, mada to nije dobra vest.
jole777 kaže:
Samo da dopunim odgovor, jer ne bih voleo da ispadne da dajemo pogrešne informacije. Ako ga prodaješ preprodavcima, a ima ih svuda, onda dobijaš cenu koju sam ja naveo. Ako ti direktno prodaješ, cena je svakako veća, a to može podrazumevati odlazak na pijacu i zakup tezge ili beskonačno čekanje da se neko javi na oglas. Na mnogim oglasnim sajtovima ima i boljih satova koji se mesecima prodaju za 10-15 evra.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala na odgovorima.
I ja sam isto dobio sat na poklon,isto marke Eterna.Evo poslacu vam sliku pa pogledajte.Slika je sa neta,sat je isti samo su serijski brojevi drugaciji.Interesuje me vrednost ovog sata.Trazio sam ga na dosta stranica i nisam mogao da ga nadjem da se bilo gde prodaje sto je jos vec prednost za takav sat.Ako mozete ugrubo da mi kazete vrednost bio bih vam zahvalan.
Slika:http://www.netgrafik.ch/images/eterna.jpg
Poslednja ispravka: vladas (23.1.2012. u 16:06) Razlog: ubacena slika
AcoR1F1 - postavi fotografije tvog sata, niko ti nece i ne moze tacno proceniti sat koji ne vidi. Ovo su fotografije sata koji je u perfetnom stanju, skoro NOS ali nije tvoj. Stanje sata u mnogome definise i njegovu vrednost.
Hvala na razumevanju.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Prva poruka nije bila kompletna.Sada jeste.
Maurice Lacroax
Sapphire Crystal
50m Waterresistant
Stainless Steel
AD 68179
69852
Gore sam okacio par slika i i ispisao sam sve sto pise od oznaka na satu.Interesuje me da mi neko malo vise kaze o ovom satu i ako moze da ga proceni.Puno hvala u napred.POZZZZZ
Pozdrav svima na forumu, Interesuje me stručna procena sata marke : Maurice Lacroix/Switzerland
detalji o samom satu i koje sve funkcije ima, ukratko sve sto je moguće saznati... hvala
Maurice Lacroix Miros Round Sport Quartz Chrono MI1098-SS042-330 Mens watch
Ovo si moje slike sata:
Pozdrav narode!
Imam sat OMEGA SEAMASTER AUTOMATIC koji sam dobio od dede pre ko zna koliko vremena kao klinac da ga nosim kad porastem i od tada skuplja prasinu... Ne razumem se bas puno u satove ali znam da ovaj vredi a koliko to ne znam. Ali siguran sam da sam na pravom mestu i da cete mi vi sigurno reci tacnu informaciju ili me uputiti na pravo mesto za to!
Kao sto rekoh kod mene stoji u nekoj kutiji a sigurno bi nekome puno znacilo da ga ima pa da uradimo dobru stvar: ja bih da ga prodam za fer cenu pa da budemo svi zadovoljni!
Detalje o satu ne znam pa cu zato priloziti slike. Hvala unapred svima!
Da li je sat ispravan? Radi, prebacuje datum, ne kasni puno na dnevnom nivou?
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Bookmarks sajtovi