Sat je skroz ispravan
Dominus568 - Moja procena je da se sat nalazi u rasponu od 50-100 eur.
Velik raspon ali za precizniju procenu je neophodno utvrditi stanje mehanizma, da li je radjen ili ne servis, narukvica original ili ne, ciscenje......
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Dominus568 - ukoliko ti se ne svidja procena na ovom forumu, moja ili necija druga, slobodno proceni sat na nekom drugom mestu. Ako ti je sajdzija procenio sat na vise od 1000 evra probaj da mu ga ponudis da ga kupi, ako ne bude hteo spusti mu malo cenu.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Vazi..
U svakom slucaju hvala na proceni
nadam se da svi svaćaju da je rječ o lošoj kopiji
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Moze li i meni neko nesto reci u vezi sata?Hvala jos jednom.
nemoj me drzati za rec, ali ako je sat odlicno ocuvan, i jos u kutiji, s papirima, mozda bi dobio oko 70-80 eur kada bi ga prodavao, mozda ni toliko.
ne znam da li ce se drugi sloziti, ali na osnovu onog sto sam video, ML dozivljavam kao potpuno nezanimljiv polumodni brend, koji pravi satove solidnog kvaliteta, ali ne donosi nista novo ni u jednom segmentu. ako se ne javi neko ko zna vise o ovom proizvodjacu da ti u nekoliko recenica sumira najbitnije, proguglaj malo po netu...
ako je ispravan i u dobrom stanju, rekao bih da mozes da racunas na 200-250 eur.
slazem se sa d1d-om (pod uslovom da je i narukvica njegova i sat odlicno ocuvan): 50-80 eur.
sto rece d1d, ponudi mu odmah da ga otkupi... daj mu i popust 50%.
ponovo molba za nove clanove koji traze procenu:
1. pre upotrebe ove teme procitati uputstvo: postavite odmah kvalitetne fotografije svog sata (ne s interneta) i napisite svo sto znate o satu. ako trazite pomoc, pomozite predusretljivim clanovma foruma da vam pomognu.
2. oglase za prodaju satova mozete postaviti iskljucivo u temi/podforumu Berza polovnih satova, nakon sto ovde dobijete procenu.
hvala!
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi