Za ljude iz Beograda postoji stručna procena satova u zlatarskoj radnji ''MB''
Bul. Kralja Aleksandra 124
Kako procena u radnji se vrši i otkup satova.
Za ljude iz Beograda postoji stručna procena satova u zlatarskoj radnji ''MB''
Bul. Kralja Aleksandra 124
Kako procena u radnji se vrši i otkup satova.
Poslednja ispravka: enes (7.11.2010. u 19:08) Razlog: mala dopuna
@enes
Možda 10-tak eura![/QUOTE]
Dalibore baš si me presekao, još razmišljam da li sam bio glup kada sam kupio ovaj sat ali da vredi kao neki "kinez"? ? ?
Za ROAMER nema još ništa novo, majstor se nije javio.
Pozdrav.
@enes
Tissot nije Patek Philippe pa da drži cijenu! Za 150 eura možeš naći nov(ili skoro nov) Tissot kvarc,a za koje pare se može prodati Tissot kvarc star 22 godine izračunaj sam!
Ne bih vas mnogo davio,ali situacija je sledeća-
Nakon smrti mog tasta došao sam u posed nekoliko satova koji su svi neispravni
E,sad.Ja volim stare stvri ,ali volim i da su u funkciji
Molba za vas je-Recite mi šta možete o svakom satu,procenite vrednost istog i dajte savet koliko se isplati dati časovničaru po određenom modelu da sat dovede u ispravno stanje?
Za sada sam saznao da bi me popravka Nardina koštala 3500 din.,ali ne znam koliko vredi popravljen.Verujem da shvatate moj problem. Dakle...
DOXA - Trebalo bi da je zlatan i praktično nije nošen.Pozadi ima posvetu.Dobijen 1980-te
MARVIN - Takođe ima posvetu pozadi.Sat je iz 1968 god.
HELVETIA - Možda zlatan ili pozlaćen.Dosta dobro očuvan.
POLJOT
ULYSSE NARDIN - Sat je od pre 1940-te.Prilično je zapušten,ali se ,kao što rekoh,može dovesti u ispravno stanje.
Biću zahvalan za bilo koju informaciju
Poslednja ispravka: dragon (9.11.2010. u 20:34)
Ne znam šta se desilo sa rasporedom slika i teksta u predhodnom postu,ali računam na vašu dobru volju da se snađete
Bilo je gusto, ali mislim da sam uspešno savladao slagalicu.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
To su satovi za koje verujem da su se godinama skupljalu i tastovoj kolekciji!?
Kao takve ih treba čuvati jer imaju samo emotivnu vrednost, kreću se od 1000-2000RSD.
Da li ih treba popravljati vremenom, po meni da treba je kako kažeš i sam voliš ispravne satove!
Kod Nardina popravka košta 3500, veruj da nije puno! Jednom sam prisustvovao kada se za krunicu Choparda naplaćivalo 180€ plus popravka.
Kontaktiraj člana Sima Hrabri neka ti da info o časovničarima koji popravljaju stare satove. Cene bi se relativno od kvara kretale od 1000 pa do ......RSD.
Ja ti mogu dati brojeve telefona za Nardina kao i za poliranje satova p.porukom.
Pozdrav, emotivna vrednost je nekada jača od svakog dinara!
Bookmarks sajtovi