Obradovicm - jel mu to pise da je iz edicije 2002. ?
Taj model je bio "limitiran" na 5555 komada i ima Omegu 1151 unutra ali i carbon brojcanik.
Sve u svemu kopija koja i ne lici na original, drugim recima, ne vredi nista.
Obradovicm - jel mu to pise da je iz edicije 2002. ?
Taj model je bio "limitiran" na 5555 komada i ima Omegu 1151 unutra ali i carbon brojcanik.
Sve u svemu kopija koja i ne lici na original, drugim recima, ne vredi nista.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Moras da nam slikas i mehanizam sata... Na osnovu serijskog broja ne mozemo ti nista reci... to moize samo fabrika.
Longines je brend koji u svakom slucaju vredi. Ne mogu da vidim u kakvom je stanju kuciste i da li je celicno.
Ovakvi modeli se krecu izmedju 100-150e (ako je u pitanju muski sat). Ako je neki redji kalibar mehanizma onda i vise.
Ako je ispravan, 100e za ovaj sat je malo.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Stvarno sam zatecen sad. Nisam ni pomislio da moze biti replika, cak sam i sam drzao taj sat u rukama i ja sam ga slikao, moram priznati da je vrhunski odradjen! Fenomenalna zavrsna obrada, narukvica masivna, cvrsta, prelepo gravirana slova na satu, verovarno ima i safirno staklo, jer nema traga jednog na njemu. Stvarno vrhunski odradjeno!
Doduse, malo je mi cudno izgledao taj datum, mala je rupica na brojcaniku, a na slici je taman krenuo da prebacuje jer je bilo 11 sati uvece. Ni ja nisam mogao da nadjem takav model na netu, zato sam i postavio u ovoj temi.
Steta za prijatelja sto ga je neko nasamario
A i ja se osecam bezveze, jer ne znam da li da mu kazem uopste, on ga i onako ne nosi, uglavnom stoji kuci
Pa original bi imao originalnu i cenu....jesi li pitao prijatelja koliko je platio sat?
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Pozdrav narode!
Molim vas da mi procenite ovaj FOSSIL. Na mehanizmu pise FRANCE EBAUCHES ONE JEWEL
Naravno da treba da mu kažeš, ako ti je prijatelj! Tvoj prijatelj je prevaren i koju god cenu da je platio za taj sat je previše! Našao sam na netu jedan veoma sličan model čiji je cifer, čini mi se, poslužio kao uzor za sat tvog prijatelja. Lik ga je u USA prodao kao polovnog za 1250$. Nov je, pretpostavljam, bio bar 2000.
Poslednja ispravka: nwolfe (16.2.2012. u 14:19)
Polovni Fosil satovi nemaju veliku vrednost, ovo je još i kvarcan sat, tako da je u pitanju red veličina par desetina eura, teško je reći.
Poslednja ispravka: vlajo (16.2.2012. u 14:16) Razlog: pravopis
Obradovicm - verujem da prijatelj zna. Verovatno ga zato i ne nosi.
xxxludilo - Ovakav Longines na nasem trzistu moze da vredi u opsegu od 150-250 eur. Varijacije u ceni odnose se na ispravnost i stanje sata, originalnosti delova, posedovanje kutije, kao i potrebom ili ne za servisom mehanizma.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Bookmarks sajtovi