Znaci longines ima neku vrednost,ne planiram da ga prodajem,ali me interesovalo.
Pokusao sam da mu skinem poklopac da uslikam mehanizam,al ne ide... Kupicu mu samo neku extra crnu koznu narukvicu,odneti na ciscenje,poliranje... pa u fioku.
Kad smo vec kod fioke,ima tu jos svacaraca,jedna "geneva" i jedan zenski "darwil"
Pa vas opet molim za strucnu analizu...
xxxludilo - e ovde je vec druga prica.
Racunaj od 500 do 1000 din u zavisnosti od vec nabrojanih faktora.
milose - vredi!
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Mozda bi i vredeli toliko da su u odlicnom stanju, ali ovako.....
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Pozdrav svim clanovima,imam tag heuer camaro pozlacen ser 73345,prodao bih ga pa me zanima koliko mu se krece cena,unapred hvala
Zdravo Sajonara i dobro dosao!
Morao bi da postavis fotografije i opis (u kom stanju je sat, ima li kutiju i papire itd.), kako bi dobio sto blizu procenu.
Pozdrav,
Vlada
No time to lose
Budi musko pa teraj koliko mislis da je realno, sala na stranu... pazi ako ovu rubliku pretvorimo u savetovaliste za satove sa raznih sajtova za licitaciju pa gde cemo da doguramo, upropasticemo poso ljudima. Treba i tamo neko da se upeca, ne postaje se kolekcionar preko noci... Cena sat aje trenutno mala da ne kazem smesna... moras sam da donosis odluke.
Ovakav sat sa celim staklom bi se komotno prodavao za nekih 50e
Imaj u vidu da ima i "pripomagaca" koji guraju cenu za prodavca ako ovaj oseti da je isti vidno zagrejan.
U ovom(Buran)satu je 3133 mehanizam(baziran na Valjoux 7734) 23jewels
poredjena radi ja sam Poljot zvonar(noviji model) stempl sa crnim ciferom platio 40e i to sam dobio mali popust... Dok Rakete, Slave i Poljote navijace trenutno idu oko 10e... retko koji 15e
Poslednja ispravka: laneni (17.2.2012. u 23:59)
Bookmarks sajtovi