Simo , u pravu si... pored kazaljki, poklopca i kućište je njegovo. Evo i slike...
Prilog 19094 ...moja greška Prilog 19095, mada nisam ni bio siguran. Evo sredjenog modela po ,naravno, većoj ceni...
Prilog 19096 Prilog 19097
Printable View
Simo , u pravu si... pored kazaljki, poklopca i kućište je njegovo. Evo i slike...
Prilog 19094 ...moja greška Prilog 19095, mada nisam ni bio siguran. Evo sredjenog modela po ,naravno, većoj ceni...
Prilog 19096 Prilog 19097
Aj jos mi za ovaj uradite "analizu" i stvarno nemam vise satova:D,
http://s13.postimage.org/ocqoqxxhv/DSCN5100.jpg
^
Ja se u Ruse ne razumem, Ruskinje izuzimam iz izjave ;)
Slava je ženskog roda i kao što je d1d nekada dolazio do Ruskinja za male pare i ova slava se prodaje za jednu do dve črvene.
:)
Poz. Imam polovnu eternu, zanima me kolko se u srbiji moze dobiti za ovaj sat i da li se isplati prodati ga, oznaka ja iza zata 8510.41 i iza providnog poklopca pishe swiss 31 jewels, pretpostavljam da je original, recite mi vi ja se ne razumem najbolje u satove, dobio sam sat na poklon
^
Dobro dosao na Forum.
Taj sat sa tom oznakom je Eterna 1948 Reveil. Da bi ti neko procenio njegovu vrednost, moras postaviti fotografije tvog sata kao i da kazes u kakvom je stanju, da li imas papire, kutiju, garanciju..... Kada je kupljen, da li je servisiran ili ne..... itd.
Pozdrav, nov sam na forumu, imam Seiko Quartz 7M22-6A30, i dobro bi mi dosla pomoc u procenjivanju njegove vrednosti. Sat je u odlicnom stanju. Ocekujem odgovor. Pozdrav
Prilog 19492Prilog 19493Prilog 19494Prilog 19495Prilog 19496
Ok, nije servisiran. Dobio sam ga na poklon pre 2 meseca, sat je u odlicnom stanju, malo je ogreban najverovatnije zbog nosenja, kutiju i papire nemam, to je otprilike to, nije sada neka matematika shta ja znam, sat kao sat, slike cu postaviti uskoro cim budeo bio u mogucnosti, srdacan pozdrav.
pozdrav svima,
prijatelj mi se pohvalio kako ima lep stari sat i mogu vam reci da me je prijatno iznenadio kad mi je pokazao o cemu se radi.
dzepna omega, prakticno nova, nema nikakve tragove koriscenja i naravno ispravna.
nije siguran da li bi da ga prodaje ali ga zanima koja bi bila vrednost ovog sata?
hvala unapred
Sta mislite o ovom satu Polovni satovi - Svet Satova da li je ovo ispravna cena , original itd...posto sam nailazio na ebay na malo drugacije cene...Hvala