^
Ja se u Ruse ne razumem, Ruskinje izuzimam iz izjave
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Slava je ženskog roda i kao što je d1d nekada dolazio do Ruskinja za male pare i ova slava se prodaje za jednu do dve črvene.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Poz. Imam polovnu eternu, zanima me kolko se u srbiji moze dobiti za ovaj sat i da li se isplati prodati ga, oznaka ja iza zata 8510.41 i iza providnog poklopca pishe swiss 31 jewels, pretpostavljam da je original, recite mi vi ja se ne razumem najbolje u satove, dobio sam sat na poklon
^
Dobro dosao na Forum.
Taj sat sa tom oznakom je Eterna 1948 Reveil. Da bi ti neko procenio njegovu vrednost, moras postaviti fotografije tvog sata kao i da kazes u kakvom je stanju, da li imas papire, kutiju, garanciju..... Kada je kupljen, da li je servisiran ili ne..... itd.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Ok, nije servisiran. Dobio sam ga na poklon pre 2 meseca, sat je u odlicnom stanju, malo je ogreban najverovatnije zbog nosenja, kutiju i papire nemam, to je otprilike to, nije sada neka matematika shta ja znam, sat kao sat, slike cu postaviti uskoro cim budeo bio u mogucnosti, srdacan pozdrav.
pozdrav svima,
prijatelj mi se pohvalio kako ima lep stari sat i mogu vam reci da me je prijatno iznenadio kad mi je pokazao o cemu se radi.
dzepna omega, prakticno nova, nema nikakve tragove koriscenja i naravno ispravna.
nije siguran da li bi da ga prodaje ali ga zanima koja bi bila vrednost ovog sata?
hvala unapred
Sta mislite o ovom satu Polovni satovi - Svet Satova da li je ovo ispravna cena , original itd...posto sam nailazio na ebay na malo drugacije cene...Hvala
Bookmarks sajtovi