14 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!
Pozdrav svim ljubiteljima satova,
Zelim da prodam neke od satova iz moje kolekcije pa me interesuje i vase licno misljenje za koliko para bih mogao da ih prodam. Interesuju me vasa procena vrednosti za sledece satove :) : Cartier Vermeil, Victorinox Swiss Army i Emporio Armani :) Prilog 21096Prilog 21097Prilog 21098Prilog 21099Prilog 21100Prilog 21101Prilog 21102Prilog 21103Prilog 21104Prilog 21105Prilog 21106Prilog 21107Prilog 21108Prilog 21109
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!
pozdrav malo pre sam saznao za ovaj sajt i imam jedan sat za procenu.
radi se o satu omega seamaster caliber 501 twenty 20 jewels referenca je 2486 ili 2468 piše i jedno i drugo na poklopcu, majstor je vratio poklopac pa ne mogu da slikam sat iznutra ali je unutrašnjost ista kao na slikama sa neta i ovi podaci su sa unutrašnje strane sata , trenutno ne radi tj mrda se sekundara kad malo protresem sat na ruci, casovnicar mi je rekao da moze da ga sredi i da radi i da izgleda, zanima me vase misljenje
Prilog 21216
u pitanju je automatik iz 58. toliko znam
Re: Vise informacija o satu?
^ Mozes li da okacis slike sata pozadi kada otvoris poklopce i zigove na njima i mehanizam? Od toga zavisi da li sat kosta 500 ili 5000 eura . . .
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Komet sat 17 rubis incablock-pomoc,neznam nista o njemu
Imam ovaj sat vec dugo vremena,ostavio mi otac,Ali o njemu imam 0 informacija.
Pre par godina sam poslao slike Sudarsonu sa sajta old swiss watches,on mi je rekao da je veoma redak,i da ne moze da proceni vrednost jer ih u svetu ima mozda par ispravnih.Bio sam nasao muski na e bay-u,ali je bio prodavan samo brojcanik za delove i stigao je oko 300 usd sa dosta manjom pocetnom cenom.Nisam zeleo nigde da ga saljem da ne bih ostao bez njega.
Mene zanimaju bilo kakve informacije o brendu i koliko kosta.
U pitanju je zenski rucni sat na njemu pise Komet i 17 rubis incablock.
Ispravan je i radi.
sirina 1.5cm,duzina 2cm.
Slika je malo losija,ostao sam bez dobrog fotoaparata.
Jedino sto sam izgooglao je da jos neki lik trazi informacije.
Komet watches
Prilog 21548