evo jednog retkog sata sky je uspeo da ga indetifikuje kao stari vojni sat americkih marinaca, ali nema mnogo podataka o njemu, pa ako jos neko zna nesto vise neka kaze Jako je mali i nisam mogao bolje da ga uslikam, a pozadina sata je na slikama neupotrbljiva tako da to necu kaciti. Pozadi pise Swiss Made, Incabloc, Stainless steal, woteprof, i ima oznaku 8085.
Mehanizam necete videti , u dogvoru sa skyom necu ga otvarati greota da toliko dugo radi a ja da ga unistim
Na ciferu pise ciny, 17 jewels, prima pa ispod incabloc
Pozdrav
Samo da malo dopunim da nebi bilo nesporazuma. Je sam rekao da je to navodno sat američkih marinaca. Do takvog podatka sam ja došao. I to sam rekao za ovaj model :
Taj sat bi trebao da ima 17 rubina, poklopac na zavrtanje, a kada se otvori ovo bi trebalo da piše na satu:Seventeen 17 Jewel Ciny Watch Unadjusted Swiss, Acier Inoxydable, Pilip Trading Co.
Takođe bi trebao da ima i još jedan poklopac ispod ovog što se odvrće. Kao što se na slici vidi, doduše slabo, trebao bi u orginalu da ima platneni kaiš. Ako je sat nošen onda se sigurno raspao do sada.
Satovi su od istog proizvođača ali su poprilično različiti.
Nikakav problem .
pozdrav malo pre sam saznao za ovaj sajt i imam jedan sat za procenu.
radi se o satu omega seamaster caliber 501 twenty 20 jewels referenca je 2486 ili 2468 piše i jedno i drugo na poklopcu, majstor je vratio poklopac pa ne mogu da slikam sat iznutra ali je unutrašnjost ista kao na slikama sa neta i ovi podaci su sa unutrašnje strane sata , trenutno ne radi tj mrda se sekundara kad malo protresem sat na ruci, casovnicar mi je rekao da moze da ga sredi i da radi i da izgleda, zanima me vase misljenje
u pitanju je automatik iz 58. toliko znam
^ Mozes li da okacis slike sata pozadi kada otvoris poklopce i zigove na njima i mehanizam? Od toga zavisi da li sat kosta 500 ili 5000 eura . . .
Imam ovaj sat vec dugo vremena,ostavio mi otac,Ali o njemu imam 0 informacija.
Pre par godina sam poslao slike Sudarsonu sa sajta old swiss watches,on mi je rekao da je veoma redak,i da ne moze da proceni vrednost jer ih u svetu ima mozda par ispravnih.Bio sam nasao muski na e bay-u,ali je bio prodavan samo brojcanik za delove i stigao je oko 300 usd sa dosta manjom pocetnom cenom.Nisam zeleo nigde da ga saljem da ne bih ostao bez njega.
Mene zanimaju bilo kakve informacije o brendu i koliko kosta.
U pitanju je zenski rucni sat na njemu pise Komet i 17 rubis incablock.
Ispravan je i radi.
sirina 1.5cm,duzina 2cm.
Slika je malo losija,ostao sam bez dobrog fotoaparata.
Jedino sto sam izgooglao je da jos neki lik trazi informacije.
Komet watches
Bookmarks sajtovi