Uuu druze Rado je kopia i to bas bas losa. Hehehe nemoj da se uvredis sto cu ovo da ti napisem, ja sam dobio pre nekoliko dana sat od babe i dede koji ne znaju sta ce od para i obecali mi dobar sat i kupili mi kineza koji nema nikakvu vrednost.
Uuu druze Rado je kopia i to bas bas losa. Hehehe nemoj da se uvredis sto cu ovo da ti napisem, ja sam dobio pre nekoliko dana sat od babe i dede koji ne znaju sta ce od para i obecali mi dobar sat i kupili mi kineza koji nema nikakvu vrednost.
Hvala svima sto su mi odgovorili na moje pitanje A ne nosim ja ovaj sat ovo cisto da provjerim je li original ili kopija
Ovaj sat ja imam od novembra 2011 god, i zadovoljan sam za sad Berić, Satovi i nakit - Galerija i prodaja satova i nakita, Novi Sad i Beograd, Srbija
Dobar dan,nov sam,ovako stoje stvari...bio sam pre 2 god. na ekskurziji u italiji i u klubu nasao sat...zanima me samo da li je sat original. Hvala.
Poslednja ispravka: d1d (2.4.2012. u 0:30)
Zadnje staklo sam ja polomio xD
Slike su ti veoma loše, tako da je teško reći za svaki detalj, ali evo jednog detalja na ciferu koji pomalo plaši - natpis CO-AXIAL ESCAPEMENT kao da nema dovoljno razmaka između slova. Evo jednog sličnog primerka sa sajta Time Zone: Review: Omega Co-Axial DeVille - TimeZone
Ovo uzmi sa velikom rezervom, jer slike su tamne, mutne i nejasne. Ukoliko ne možeš da napraviš bolje slike, svaki normalan časovničar će ti to reći na licu mesta.
Napomena: ovaj sat sa linka je sličan, nije isti, ali može bar da posluži oko fontova.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ne mogu bolje slike,kad ukljucim blic nista se ne vidi :/ i ja sam google-o i svugde je odvojeno co-axialescapment a kod mene je spojeno,znaci kopija ?
Nažalost, jeste. Naime, natpisi su jedan od prvih znakova za uzbunu, ali i siguran pokazatelj da se radi o kopiji.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Lepo sroceno Neso. Definitivno natpisi su prvi znak da se posumlja u originalnost, i obicno se pokaze da je kopija. Kao da proizvodjaci kopija namerno grese u natpisima.
Hvala vam na brzim odgovorima,a taman sam mastao sta cu sa soma $$$ hehe Pozdrav !
Bookmarks sajtovi