Sat je jednostavno rečeno prelep!
Pozdrav.
Sat je jednostavno rečeno prelep!
Pozdrav.
Ehh da sam ja znao da kupuješ od Sime Hrabrog nikada ne bi sumljao u kvalitet prodavca! Dobro ste me nasankali!
Sat je zaista odličan! U zdravlju ga nosio!
Au, kakav "filmski" obrt . Dakle Simo - sat je fenomenalan!
@Don_Krstic - iskreno ti zavidim. Neka ti srecno ukrasava vitrinu
No time to lose
tnx, drugari, jeste jako lep sat i, jos jednom, drago mi je sto ce zavrsiti u vitrini nekoga ko zna to da ceni.
@don krstic - znam kako je, al' ko sto rece baba Desa: "sreca je lepa samo dok se ceka"
jole777 kaže:
Najlepša prodaja sata do sada na forumu! Čestitam obojci!
bdw, jesam li pogrešio u proceni barem? Još jednom za sankanje, SVAKA VAM ČAST!
Ispalo je tako, ali stvarno nije bilo namerno i s umisljajem, prijatelju! @Don_Krstic je, ne znajuci ko je prodavac, postavio pitanje procene sata ovde na forumu, a ja onda nisam hteo da se ukljucujem da bi covek dobio nezavisnu i sto objektivniju procenu... Posle sam, naravno, smatrao da je u redu i da se predstavim. A sto se procene tice - svaka cast, istu procenu sam dobio i od jednog poznanika kolekcionara, koji je prilicno upucen!
Inace, nisam ovde nudio sat u oglasima, misleci da nece biti puno zainteresovanih za kolekcionarski primerak, ali vidim da sam, izgleda, pogresno procenio, tako da ubuduce, prvo cu pitati ovde...
@VLADAN P - Video sam danas dve Doxe, obe vrlo lepo ocuvane, a cak mislim da je jedna ista kao tvoja. Nazalost, moram da te razocaram cenom - obe su bile po 2.500 din.
jole777 kaže:
Simo,hvala na informaciji.Sat ću ionako zadržati tako da cena više nije bitna
Sat je ,bukvalno,kao nov a i dovoljno retro-elegantan da će mi biti zadovoljstvo da ga ponekad nosim:o
@VLADAN P - Mislim da je to najmudrija odluka! Ako vec volis satove, glupo je da jedan takav primerak dajes u bescenje, a videces, bice ti veliko zadovoljstvo da je nosis...!
jole777 kaže:
Dragi drugari!
Evo sad mi je iskrsao jedan sat za kupovinu ali se ne razumem mnogo ali volim satove pa Vas zato molim za brzu procenu na osnovu koje bih moga izvršiti kupovinu.
Jedan drugar mi nudi Omegu Geneve WATWRPROOF 136019 tOOL 106, kaže da je kupljena 72, 73 god. i da je korišćena samo godinu dana a onda se polomio ključ za navijanje. Sat je vidi se stvarno dobro očuvan.
Takođe da napomenem da isti nema poklopac sa zadnje strane nego se do mehanizma stiže tako što se mora skinuti staklo, ceo je iz jednog dela.
Bio bih zahvalan na savetima.
Pozdrav.
Bookmarks sajtovi