^ Fotografije su jaaako lose. Ako mozes ponovo da ga uslikas sa fotoaparatom bilo bi mnogo bolje.
Veliki pozdrav!
Aaaa na kraju ce da te nateraju kao mene da kupis bolji fotoaparat
next year at this time I'll be a millionaire
Xaxaxaxa...fotoaparat,drugi put!
Moze pomoc oko procene sata,i da li postoji mogucnost i gde da dam Citizen i doplatim za novi sat?
HVALA!!!
Menjaj sat za fotoaparat...salim se naravno...
Koliko vidim u pitanju je Citizen BL7090-57E, koji se može kupiti online za oko 200 USD. Ukoliko pretpostavimo na osnovu toga da mu je lokalna cena 200 EUR, cena polovnog ne moze ni u kom slucaju preci 70% cene novog = 140 EUR.
Ukoliko je dosta nosen cena naravno ide jos nize i moje misljenje je da ga u tom slucaju mozes prodati za cenu izmedju 100-140 EUR. Ukoliko je ostecen cena naravno ide jos dole. Trziste ce pokazati da li sam u pravu ili ne. Postavi oglas sa najvisom cenom koju ocekujes i onda cekaj...
Sto se tice razmene mozes ga vec staviti u oglas na berzi polovnih satova i obeleziti da je moguca zamena. Ukoliko zelis iskljucivo zamenu onda ces morati da se strpis jos oko 10-ak dana kada ce se u okviru berze pojaviti opcija "Razmena satova"
Sa srecom
Pozz raja Ovako ..Imam sat CANDINO C4272 od titanijuma,safirno staklo,na poledjini pise ''2005 FIS NORDIC WORLD SKI CHAMPIONSHIP OFFICIAL WATCH''
E sad me interesuje da li mi iko moze reci nesto o vom satu,koja mu je cijena itd itd Bio vam veoma zahvalan
LP !
Zdravo sinaa i dobro nam dosao! Tvoje pitanje sam prebacio u odgovarajucu temu (post o nije imalo direktne veze sa prethodnom). Dok se drugi clanovi pripremaju da ti daju detaljniji odgovor, ti spremi i poneku (sto kvalitetniju) fotografiju. Ja cu ti reci da je firma Candino generalno omiljena kod nas (a i sire) i poznata po tome da pravi kvalitetne satove ali za dosta manje para od ostalih svajcaraca. Ovo automatski znaci da ni tvoj sat ne moze dostici preveliku vrednost...
I jos jedan detalj - nema potrebe da postavljas isto pitanje u vise tema , sve jedno ces dobiti kvalitetne odgovore.
Pozdrav,
Vlada
No time to lose
Pozdrav ljubiteljima satova! ja nisam kolekcionar ali volim satove ... imam jedan dzepni sat ELECTION GRAN PRIX, i interesuje me njegova vrednost, i dal' moze i vredi sredjivati, sat radi, nedostaje staklo, masina je besprekorna, na unutrasnjoj strani poklopca ima ugravirano, rukom, 20082 R i 4 XI 52 i jos nesto sto nemogu lupom da procitam jedino sto sam nasao na netu je ovo:
Antique ELECTION CHRONOMETER High Grade Vintage Pocket Watch STUNNING DIAL ! | eBay
ali mislim da je ova moja masina bolja... evo slika:
Bookmarks sajtovi