Teško je reći precizno za takav sat, obično se takve stvari prodaju na aukcijama obzirom da su vezane za poznate tako da kažem istorijske ličnosti i obično ih kupuju kolekcionari, mislim da ga samo vredi prodavati na inostranom tržištu, ovde nema šanse da dostigne realnu cenu, inače sat je veoma lep
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
nema komentara za ELECTION?
Titus jeste jedna od firmi koja je radila za nemacku vojsku ali to nije ovaj model. Masina je jedna od najcescih kod starih stoperica, Landeron 48, koji se proizvodio od tridesetih do sedamdesetih godina, tako da je ceo taj period moguc sto se starosti sata tice, moja procena su cetrdesete...Vrtednost nije velika 50-100e.
Hvala!
Poslednja ispravka: nikilic (1.6.2012. u 17:07)
Nisam nikad prodavao sat, pa ako moze pomoc. Kliko realno moze da vredi Seiko quarts 150m. Sat je star petnestak godina, na narukvici ima tragova nosenja, kao i na koroni, al nista specijalno, vise tragova ima na kopci. Staklo je zamenjeno novim, velika kazaljka izgleda malo pohabano.Sat je potpuno ispravan, a baterija je zamenjena pre jedno sest meseci.Precnik sata bez krunice je 37mm, a debljina 8mm (nisu neke dimenzije). Ustvari, ja bih sat pre menjao i doplatio za neki automatik, pa koliko bih mogao da ge cenim u tom slucaju. Evo slika na kojima sam potrudio da se vidi sve ovo sto sam naveo.
By igorbeog at 2012-06-02
Bookmarks sajtovi