Pomenuti časovničar je zvanični serviser, tako da se pridružujem savetu da proveriš kod njega.
Pomenuti časovničar je zvanični serviser, tako da se pridružujem savetu da proveriš kod njega.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Srba je ozbiljan časovničar koji neće svoj ugled dovoditi u pitanje zbog jednog polovnog sata.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ni jedan ti casovnicar za te skupe satove nece reci to je 100 posto original sat i potpuno je ispravan,kad sam kupovao nosio sam ih na par mesta na proveru i svi su govorili trebalo bi da je original i izgleda da je ispravan...
Zdravo Dragane i dobro nam dosao.
Dosta nas zna Angela i radi se o vrlo korektnom prodavcu. Srba je takodje odlican majstor a sat se moze odneti i nekom casovnicaru iz nase liste: Servisi satova - Svet Satova. Neki od preporucenih casovnicara su recimo Bojovic i Kostic.
Pozdrav,
Vlada
No time to lose
Poslušacu Vas savet, ne vidim razlog da je nešto suprotno Vašem mišljenju.
Hvala Vam na dobrodošlici dosta je opširno štivo za čitanje pa ću rado pročitati teme koje su aktuelne.
Angel je vise nego korektan..
next year at this time I'll be a millionaire
Ne znam Bosko gde si ih nosio i koje satove,ali ok sat original moze i na oko da se vidi...ali ima toliko nacina da se proveri originalnost i da ne ides kod casovnicara. Uzgred i ako ti je neki rekao da je verovatno...malo se ogradio. A onda platis i trazis da ga otvori i vidi ga...nista lakse ali onda moras biti obazriv za digtung poklopca....ako je neki stariji sat
next year at this time I'll be a millionaire
Sa Angelom sam trgovao vise puta i zadovoljan sam sa saradnjom,naravno uvek treba proveriti makar zbog mirnog sna.
Bookmarks sajtovi