POTREBNA MI JE INFORMACIJA GDE MOGU U VOJVODINI DA PORUCIM REZERVNE DELOVE( OPRUGE KLJUCEVE I RAZNE SITNE DELOVE, ZA RUCNE ,DZEPNE I OSTALE SATOVE
UNAPRED HVALA
LASLO
POTREBNA MI JE INFORMACIJA GDE MOGU U VOJVODINI DA PORUCIM REZERVNE DELOVE( OPRUGE KLJUCEVE I RAZNE SITNE DELOVE, ZA RUCNE ,DZEPNE I OSTALE SATOVE
UNAPRED HVALA
LASLO
kad god vidis sat ti pozeli zelju
zdravo laslo, stvarno neznam gde bi mogao to kupiti ja sam ranije ali pre 10-15 godina kupovao od nekog trgovačkog putnika u n.sadu ali taj je umro.
ako si možda saznao nešto javi i meni.
Vas dvojica očigledno ne čitate moje teme
Pročitajte pažljivo sledeću:
http://www.svetsatova.com/index.php?...mp;catid=9#949
A evo na koji deo teksta sam konkretno mislio:
Pozdrav,Što se tiče prodaje delova za satove, drago mi je da mogu da kažem da tu mogućnost nude dve kompanije sa čijim predstavnicima smo razgovarali tokom sajma.
Jedna od tih kompanija je Condor Adria d.o.o. preko koje se mogu naruciti delovi za ETA i ETA zasnovane mehanizme, a druga je kompanija Vitanov preko koje možete kupiti delove za Seiko mehanizme.
V.S.
Pozdrav
ako si primetio ja sam to pitanje postavio jos pre dva meseca, mislim da se nisi uvredio i da nije to neki problem
pz. Laslo
Laslo51 wrote:
Ma naravno da nisam samo sam se šalio sa vama.Pozdrav
ako si primetio ja sam to pitanje postavio jos pre dva meseca, mislim da se nisi uvredio i da nije to neki problem
pz. Laslo
Nadam se da ćete pronaći delove koji vam trebaju.
Pozdrav,
V.S.
pozdrav
a ja mislio da je nesto strasno
pz.Laslo
pozdrav svima! mene interesuju rezervni dijelovi za džepnu Molniju. Moj urar (inače smo obojica iz Tuzle, BiH) je nekada kupovao te dijelove u Beogradu, firma"RAPID" Knez Mihajlova 51. sada u registru firmi grada Beograda ne mogu da nađem tu firmu. Molim Vas, ako neko zna nesto o toj firmi, da li radi, ne radi, premještena da mi javi ovim putem ili na e mail. Takođe bih bio zahvalan i na nekoj drugoj informaciji, samo da su u pitanju dijelovi za Molniju. Još jednom, pozdrav iz Tuzle!
Elvird
Dok se neko ne javi sa pametnijim odgovorom predlažem da razmisliš o varijanti kupovine ispravnog sata iste marke koji će da posluži kao donor delova.
Takvi satovi se mogu naći ,u dobrom stanju, za 10-ak evra.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Firma i dalje postoji, ali nije mi poznato da ima delove za satove koji se dugo kod nas ne prodaju. Evo ti linka za prezentaciju firme: Kontakt
Pitaj ih da li su im ostale neke stare zalihe, možda će se naći, premda mislim da je Vladanov predlog sasvim dobar. Predlažem da posetiš i stare časovničarske radnje, i kod njih se može naći mnogo toga.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
hvala svima na informacijama, pozdrav iz Tuzle.
Bookmarks sajtovi