pozdrav nabavio sam po niskoj cijeni sat roamer izgleda da je militari ima neke fifre na poledjini . zanima me kvaliteta tog sata i opce roamera .hvala ...
pozdrav nabavio sam po niskoj cijeni sat roamer izgleda da je militari ima neke fifre na poledjini . zanima me kvaliteta tog sata i opce roamera .hvala ...
daj neke slike sata, broj modela...
jole777 kaže:
slike neman a na pozadini pise roamer brevete pa me zanima kvaliteta tih satova .
Pa, tesko ce bez slike neko moci nesto blize da ti kaze, tih Brevete-a ima vise modela... koliko sam video po netu, Brevete su se proizvodili od 50-tih do 70-tih godina proslog veka, i u njih su se ugradjivali in-house mehanizmi sa 15 rubina, MST300 ili 400.
Inace, Roamer je, koliko znam, uvek bio brend koji se nije takmicio sa high-end proizvodjacima, ali je oduvek imao, i uspeo da sacuva, svoje mesto medju renomiranim proizvodjacima, nudeci dobar kvalitet po pristupacnim cenama. O istorijatu mozes da vise saznas na njihovom sajtu.
Btw, ja sam juce takodje jeftino pazario jedan stari Roamer, model Searock, pa tek planiram da se malo detaljnije informisem o ovom proizvodjacu...!
Poz!
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi