Nisam ronio sa satom, nego za satom. Cirka 2 metera, i to je to
Nisam ronio sa satom, nego za satom. Cirka 2 metera, i to je to
Simke - da li si ga nasao na kraju?
No time to lose
znas li moj zmaju ti da plivas..pa vas ce monstrum da odvuce na dno i necete moci da isplivate ))dragon kaže:
Poslednja ispravka: dragon (13.12.2010. u 1:07) Razlog: ubačen quote tag
Nisam ronilac, ali se bućnem povremeno do 2-3m dubine, naravno sa satom, glupo je sam
Pozdrav.
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (13.12.2010. u 9:12)
Ček, to je ono... mašeš ručicama polako dok ne dođe ajkula a onda, ako nosiš švajcarca moliš boga da si brži od nje i da nisi ukusan, a ako nosiš monstera samo je mlatneš jednom po glavi i nastaviš da uživaš u moru? E ako je to, ondak znam da plivam.
Ma to je meni period kada se radi, od ranog jutra do kasne večeri tako da nemam vremena za brčkanje u lavoru! A i što Nikola reče, nekako više volim visinu nego li dubinu. Valjda zato i radim to što radim.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ja ronim vrlo cesto sa satom. Uglavnom je swatch na ruci, ali bude tu jos po neki Seiko ili Citizen. Nije da mi je nesto posebno potreban, ali sam navikao. Kad su zaroni u pitanju tu se vec koriste profi uredjaji, ali ja sam tu jos pocetnik. Ronjenje je mnogo lep sport, ko nije probao toplo preporucujem.
Kad sam imao G Shock redovno sam ronio i plivao sa satom.Sad kad sam kupio ovaj Casio na kome piše WR 50m nesto i ne bih ronio, jos me prodavacica upozorila da slucajno ne stavljam sat u vodu!?Ma dobro, neka je on otporan na kisu, doduse nisam ga ni probao na vodu, mozda bih i trebao dok je jos pod garancijom?
Da, stvarno... Ja sam sa Casiom kao Vladanovim, dok sam ga imao mada sam tad bio baš mlad i neiskusan , ronio, a ne plivao, naravno to je bilo sve na dah i do dubina oko 5m ali je bilo stalno, jedno vreme sam na Tašu na najdubljem delu koji je oko 5m preronjavao širine po dnu po dvadesetak puta tri puta nedeljno i on je radio perfektno... I sada radi momku kojem sam ga dao a star je evo već 6 godina, inače on ima oznaku WR 50m, a po fabrici sa tom oznakom sme da se pliva...
Bookmarks sajtovi