Gledajuci neku tehnicku robu, naleteh na ovaj sat. Pa da podelim sa vama informaciju, a i da cujem sta mislite o ovom satu:
http://www.engadget.com/2010/11/27/m...dion-watch-si/
Gledajuci neku tehnicku robu, naleteh na ovaj sat. Pa da podelim sa vama informaciju, a i da cujem sta mislite o ovom satu:
http://www.engadget.com/2010/11/27/m...dion-watch-si/
Ja se već par dana razmišljam da li da napišem nešto o ovom čudu ili ne! Al mrzelo me, došlo mi da lenčarim ovih dana.
Francuska proizvodnja i limitirana serija od 12 satova.
Mehanizam od preko 300 delova, pojedini delovi izrađeni od silicijuma, rezerva snage od preko 100 sati, tourbillon, izuzetno visoka završna obrada. Kućište od sivog i rozog zlata koje se sastoji od gotovo 60 delova i 3 safirna stkla a sve to kako bi se napravila rezonantna kutija kako bi se što bolje i kvalitetnije čuo zvuk koji proizvodi minutni ponavljač.
Evo još par slika...
Zvaničan sajt --> LINK
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Svaka ti cast na brzom odgovoru. Taman sam poceo da prevodim tekst. Na pola posla si me spasio sa ovom dopunom. Pa lepo izgleda, a verujem i da se cuje srce sata besprekorno!
Zaista neverovatan sat, prosto ne mogu da verujem šta im je palo na pamet da urade. Kućište kao rezonantna kutija, kakva luda ideja.
U svakom slučaju svaka im čast za realizaciju ove neobične ideje, ali je cena ipak previsoka.
Pozdrav.
Nemam riječi!!!!
Svaka im čast i za ideju i za realizaciju!
Ja volim ovakve stvari...
E,tako se uzimaju pare
Neobična ideja,mala serija,skupi materijal!
Angažuješ vrhunske zanatlije,uložiš 250 000-500 000 evra (neka je i 1 000 000) i čekaš nesumljivih 12 bogatuna koji žele da imaju ono što njihovi prijatelji nemaju.
Jednostavno ne može da omane.
Svaka čast producentu
p.s.-A ni sat nije loš
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi