Cao svima,
Prije svega zelio bih sve da vas pozdravim posto sam novi na forumu. Pocetnik sam i zelio bih da mi preporucite neku knjigu o satovima i da li ima tih knjiga na sajmu?
Cao svima,
Prije svega zelio bih sve da vas pozdravim posto sam novi na forumu. Pocetnik sam i zelio bih da mi preporucite neku knjigu o satovima i da li ima tih knjiga na sajmu?
Kakve knjige te interesuju, nešto uopšteno o časovničarstvu, o mehanizmima, hronografima, pilotskim i vojnim satovima... Iskreno, ne znam da li ima previše knjiga koje se bave ovom tematikom a da su na srpskom, ali ima zaista veliki broj knjiga na englesko, nemačkom i francuskom jeziku. Pritom, sve knjige koje zaista nešto vrede nisu baš jeftine i cene znaju da budu i po par stotina €.
Možda ovo pomogne za početak...
http://www.svetsatova.com/forum/show...ghlight=knjige
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
hvala dragone, interesuje me nesto o mehanizmima, pilotskim... samo da je na sprskom? . Sta mislis ima li nesto od toga na sajmu?
ima na sajmu jedna nova knjiga o satovima, na srpskom, luksuzno izdanje, veliki format... e sad, necu biti od prevelike pomoci, jer se ne secam ni tacnog naslova, ni izdavaca, a nisam je ni otvorio jer je bila guzva na standu, a nisam imao zivaca za guranje... cena je bila, mislim, oko 4.000.
uglavnom, znam da je bilo u hali 4, i to na jednom od standova koji su blizi izlazu iz hale (izlaz ka rampama, ne ka hali 1) imas ovde plan hale, a skoro sam siguran da je u pitanju jedan od standova na liniji 25-69, odnosno 27-71. I ajde, molim te, ako nadjes knjigu, okaci ovde neki info, jerbo je meni gotovo dezurstvo tamo i necu ici vise...
poz!
jole777 kaže:
bio sam danas na sajmu, ali nisam uspio da nadjem tu knjigu. mozes li da se sjetis nekih detalja sto bi mi pomogli da je nadjem? )))
uf, pa ne bas... samo ono sto sam napisao, + cini mi se da je bio neki 'kvadratast' format.
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi