U čemu ih nosite? Imate one putne torbice za satove?
Ja sam ih gledala i sve razmišljala da kupim za jedan, ali će očigledno pasti odluka za dva sata.
U čemu ih nosite? Imate one putne torbice za satove?
Ja sam ih gledala i sve razmišljala da kupim za jedan, ali će očigledno pasti odluka za dva sata.
Jedan uvek na ruci a ostale U kutiji koju sam dobio na poklon bod dilera IWC kada sam kupio sat. Fotografisacu je i postaviti ovde.
Sat obično nosim u jednom unutrađnjem džepu na torbi za laptop.
Ova pregrada ima svoj rajsfešlus, i u njoj držim samo satove i vizitke.
Sami satovi su u vrećicama od sitnog somota, koje sam dobio uz neke satove.
Ništa posebno, ali radi.
Neko na forumu je relativno skoro pokazao super torbicu za prenos satova tokom putovanja (kupio ih je u BPM). Odem ja da ih pogledam uživo i eventualno kupim, kada vidim da su ostale neke boje koje se meni nisu dopale. Inače, nije da mi je hitno, ali bih volela da nabavim neku i da mi se baš svidi, tako da sam i dalje u fazi traženja. Mislim da su one baš super, i sve se plašim da ne ogrebem sat (odozdo ili kako već) ako dobro ne zaštitim.
Pozz!
Jeste, stoji to na njihovom sajtu, ali nemaju kompletnu ponudu u radnjama. Kako prodavci kazu uskoro im stiže nova porudzbina pa ce imati sve u ponudi.
Pozz!
Sh, ako možeš da čekaš, odeš na Aliexpress, nađeš šta ti se dopada kod prodavca sa odičnom reputacijom... i dobiješ odličan proizvod za 3x manje para nego u Srbiji.
Jedino što treba da čekaš 4-5 nedelja.
Ja imam watch roll za 5 satova. To mi je za put plus jedan na ruci.
Jedino pravilo koje bih mogao da navedem je da ako ostajem negde više dana nosm bar dva sata.
E sad...Koje satove?-To zavisi gde idem i kakve aktivnost očekujem.
Poslednja ispravka: VLADAN P (29.8.2014. u 4:04)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi