Marko koja je cena tih eta mehanizama i sa kime si u kontaktu, sa nekim njihovim ovlascenim distributerom ili sa centralom
mozes i kao poruku da mi posaljes nabavne cene kucista kaiseva cifera a mozes i javno kao zelis
Marko koja je cena tih eta mehanizama i sa kime si u kontaktu, sa nekim njihovim ovlascenim distributerom ili sa centralom
mozes i kao poruku da mi posaljes nabavne cene kucista kaiseva cifera a mozes i javno kao zelis
I mene bi zanimala veleprodajna cena 6497-2, ako nije poslovna tajna
Marko (da ne kažem Crve ) , zajsta podržavam tvoj poduhvat ! Svaka čast i želim ti svakako uspeh u istom !!!
U celoj priči, ni meni kao ni tolarbu cena nije jasna. Sve uklopiti u 10-15k din ... hhmmm...
Što se tiče 6497-2 High Beat (kao i 6498-2) , koliko ja znam, taj kalibar je u Top Grade verziji (kao i chronometer, što je još skuplja verzija), gde im je cena "pojaka" , te mi zato nije jasan tvoj konačan iznos.
EDIT: verzija sa "blue screws" me strašno asocira na aziju...
Poslednja ispravka: backarelli (26.3.2014. u 21:24)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Pozdrav svima . . . .
Trenutno sam u pregovorima sa ETOM (centralom) oko registracije moje firme kod njih u firmi.Nakon toga, sto taje tri do cetiri dana, zelim da potpisem nekakav ugovor sa njima oko dugorocne saradnje. To bi mi donelo skoro povoljnije cene i mozda bi na neki nacin porucivao robu za treziste Srbije. Odnosno napravio bi neku vrstu lagera njihovih mehanizama da se prodaju na nasem trzistu. Ovkvirne cifre za mehanizme saznajem za 2-3 dana. NADAM se najboljem, pa videcemo.Sto se tice "blue screws" varijante, to je samo jedna od njihovih ponuda, objasnili su mi da to rade za kucista na kojima je zadnji poklopac sa staklom. Naravno moze i bez toga. Povrsine obradjuju po zelji kupca, a od toga zavise i cene.
Obavestavacu kako sta budem saznavao . . .
Marko, šta god da rešiš, hoću da znaš da izuzetno cenim ono što radiš, bilo da se radi o pokretanju domaće proizvodnje, bilo da govoriš o dizajniranju satova. Veoma poštujem ljude koji hoće da uđu na tržište, koji se bave satovima i koji žele da uspeju.
Svako dobro i mnogo uspeha
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala puno Nešo, POTRUDICU se da približim ETA mehanizme nama, a i sam koncept proizvodnje sata. Trenutno sam sa kolegom u akciji crtanja kucista i mehanizma u SOLIDwork-su ide nam dobro.Veceras ce valjda biti gotovo.i naravno čekam FAMOZNI odgovor od ETA centrale.
POZDRAV SVIMA . . .
I od mene imas srecno i sve najbolje i obavestavaj nas o projektu!
Bookmarks sajtovi