ko imam para da uzme taj sat ima para i da ga serisira au ostalom zato mu je i namena..
ali drzimo se lepe teme
ko imam para da uzme taj sat ima para i da ga serisira au ostalom zato mu je i namena..
ali drzimo se lepe teme
next year at this time I'll be a millionaire
Joj... Mod ekipo, sorry. :p ali moram na tren skrenem sa teme...
Tourbilon realno i nema neku upotrebnu vrednost u satu, osim estetske i one kojom proizvođač pokazuje svoje umeće i prestiž u svetu časovničarstva.
Ronjenje sa submarinerom je prihvatljivo, ne vidim razlog zbog čega ne bi bilo?d1d kaže:
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
znam, prijatelju, ali je problem sto te uslove ispunjava bar jos sto drugih satova!
Ali, u stvari, problem je sto se ukus gradi vremenom, a i menja s vremenom, pa ono sto izaberem danas, sutra vise nece biti zanimljivo... a i ja sad ko da stvarno treba sutra da kupim poslednji sat u zivotu...
Pa, kad kinta ne bi bila problem, vrlo verovatno da bi moj izbor bio...
A Lange & Sohne Tourbograph Pour le Merite
jole777 kaže:
^^ bas to, ako lova nije pitanje onda je moj izbor Blancpain Fifty Fathoms Tourbillon.
Za ronjnje bi mi nekako bilo zao da nosim submarinera, prelep i skup sat. A i imao sam losa iskustva pre nekoliko godina kada sam poprilicno skup sat razbio na stenu (van vode pri izlasku sa ronjenja), od tada pod vodu sa satom do 500 evra :sad:
Ma nema problema
Evo ako bas mora biti jedan sat (nemoguće bar meni) ali da znam da cu time nekome spasiti život ako nosim samo taj jedan sat zauvijek onda nek bude :
Slika - Mike Disher
Jeste skup sat, ali je isto tako i radni sat i samo zbog toga mi ne bi bilo žao da ga koristim za ono za šta je i namenjen a i posle bih lako zgrnuo na njemu par desetina hiljada dolara, kada nekom kolekcionaru ispričam kroz šta je sve prošao sat.d1d kaže:
E to je... Zato ja i ne bih mogao da izaberem jedan sat za ceo život i da sa sigurnošću tvrdim da je to prava odluka. Toliko satova, toliko proizvođača, ne znam ni odakle bih krenuo... Seiko, JLC, GP, Heuer, GO, Citizen, Blancpain, Lange... aj sad ti budi pametan i izaberi jedan sat?! Kako?
Al ako bih baš baš bio prisiljen da biram, sa pištoljem uperenim u glavu (kako Nikola napisa), onda bi to bio neki vojni sat sa Valjoux 22/222/230 mehanizmom...
Znam gde ima jedan dobar, samo je vlasnik za tri glave višlji od mene, pa je praktično mission impossible klepiti ga po tintari u nekoj sačekuši. A i da je niži ne bi vredelo, jbg, drugar je.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
koji si ti Dragone siledzija
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi