Sub mislim da ne ide nikako. Već smo ga dodelili 911 i morao bih se složiti sa joletovim predlogom. Jednom klasiku ide samo klasik u vidu JLC (što bi Milan rekao, žužu ).
JLC Master Memovox Alarm
JLC Master Memovox International
Težak izbor, ali jole777 je bukvalno pogodio dva sata na koja sam mislio dok sam postavljao sliku Mercedesa.
Mislim da mu oba sata odgovaraju, ali bih ja izabrao ... ... izabrao bih... ... jel mogu dva sata po jednom autu?
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
pa da si Maradona mozda bi i mogao...ali posto nisi samo jedan zu zu mozes
Quote dragon :
"Sub mislim da ne ide nikako. Već smo ga dodelili 911"
Dodelili smo submariner date , ovaj je "no date " heheh salim se.
Ma podsetio me taj Merža na Aston martina malo pa mi odmah submariner pao na pamet ili je to mozda opsesija submarinerom
Za ovog Astona mislim da je bez veze i tražiti odgovarajuci satić.
E taj deo sam prevideo... U pravu si, nije isto sub date i sub no date ali ipak mislim da na ona kola ide nešto klasičnije kao što je JLC, nikako rolex.
Sub ND ostavljamo za neki drugi auto. Možda baš za taj Aston Martin.
Onda žužu international.milan zmaj kaže:
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Da dignem malo temu iz mrtvih... Naišao na jedno interesantno poređenje, ne slažem se sa listom ali mislim da je zanimljivo pogledati kako neki porede proizvođače satova sa proizvođačima automobila.
How Car Brands match to Watch Brands
Based on a couple factors including: Brand Values, Brand History, Brand Volume (rarity), and Overall brand worth.
Omega : BMW
IWC : Porsche (although AMG is most fitting here due to their many partnerships)
JLC : Ferrari
Panerai : Audi
Vacheron Constantin : Maserati
Rolex : Mercedes
Hublot : Audi R Group
Patek : Rolls Royce
Audemars Piguet : Lamborghini
Seiko : Honda (honda makes a whole crapload of stuff from generators to heavy machinery like Seiko makes printers (Epson) and AC condensers)
Citizen : Toyota
Sinn : Lotus
Zenith : Saab
Jaguar : Bremont
Victorinox : Peugot
Montblanc : Samsung (Surprise they make cars too! Surprise Montblanc makes watches too!)
Invicta : Yugo
Baume et Mercier : Buick
Breguet : Bugatti
Hamilton : Ford
Tag Heuer : Volkswagen (really annoying early 20s guys in Golfs and Jettas, really annoying early 20s guys in Tag Carreras)
Grand Seiko : Lexus
Longines : Lincoln
Casio : Nissan
Breitling : Infiniti
Oris : Subaru
Ne znam za ostale ali Invictu su pogodili pravo u centar
Ja bih naravno napisao jednu ispravku:
Damasko: Subaru
Pozdrav.
veoma zanimljiva lista od dragona...
gotovo sve mi se svidja (pogotovo rolex i mercedes, jer submariner na sa satnoj kazaljci ima mercedes znak )...znaci sve je realno odredjeno, bas kako bih i ja napravio (vacheron - maserati, patek - rols..)...SEM breitling - infiniti i zenith - saab. brajtlingu treba neka tradicionalnija marka automobila i ipak malo luksuznija (bently je preteran ni to ne treba), recimo aston martin . a zenith i saab nisu nikako isti rang
Bookmarks sajtovi