Zenith - Aston Martin - bombonica!
Zenith - Aston Martin - bombonica!
Izvini kume...Ja to nisam znao
Već sam imao Casia kada sam kupio Suzuki
Šta sad da radim?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
e dajem odlicne kredite za TOYOTa vozila pa uz nju mozete da uzmete opet neki kredit kod mene samo da vidimo koji bi model uzeli i koji sat..lako cemo sa zve ostalo ))
next year at this time I'll be a millionaire
A da daješ kredite za Honda automobile, možda bi se još nešto i dogovorili... ovako, nema šanse. :p
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ja nekako upario Casio i Toyotu... nije loša kombinacija... onako...
Koji biste auto kupili da vam se slaze uz ovaj sat?
Meni se cini da bi dobro cucao uz ovako neku Giuliettu?
jole777 kaže:
Cao drugari, evo me potpuno sam nov ovde, predstavicu moj jedini sat (Sector) koji trenutno imam, ali mi se ova tema jako dopala, pa eto prvi post u nju. Posto hocu sebe da castim jednim lepim i dugotrajnim satom, a jos uvek lutam i lutam.
Elem, vidim da se uz BMWa savetuje Omega, ali ne znam nesto nisam neki fun, pa me cisto zanima neka druga preporuka.
Sta uz ovaj auto po vama, ova boja, itd :
Kako vam se cini IWC TopGun ?
^ meni se cini da bi cucao odlicno!
jole777 kaže:
Pozdrav i dobrodosao. Ide odlicno, po meni bi jos bolje isao IWC Portoguese Chronograph. Ali u svakom slucaju IWC mi nekako ide bolje uz BMW nego Omega.
IWC vise ide uz Porsche,a Portuguese chrono bi isao uz panameru.Omega i Bmw idu zajedno koliko i Rolex i Mercedes,Hamilton i Ford,Seiko i Honda,Panerai i Ferrari,Breitling i hromirana bicikla,Citizen i Toyota,Glashutte i Audi...
Bookmarks sajtovi