Znam,pisao sam o tome.Ali konobaru u jednom nocnom Londonskom klubu,ne taxisti.
Znam,pisao sam o tome.Ali konobaru u jednom nocnom Londonskom klubu,ne taxisti.
Ok ja cuo za taksistu
Pozdrav, Da se i ja ukljucim u temu,...
Slažem se sa Nešom oko ove teme, takođe ne volim ni ja nositi satove na kojima su stavljeni logotipovi firma, fabrika i slično, mada moram priznati da me je ovaj Vostok plavi za Grke osvojio
Sat mi se jako sviđa, savršen dizajn,...
He he Samo ne znam da l Grci imaju para i za dresove,a ne za satove. lol
Zanimljiva tema, ja nikad ne bih kupio sat sa logom neke firme , kluba itd. A vecu cenu za neki sat nikad ne bih platio samo zato sto ga je nosio neko, bilo ko, to me uopste ne zanima, ni sam ne znam zasto
E, postoje i slučajevi kada bih kupio sat od poznate ličnosti, tačnije od meni poznate ličnosti. U pitanju su satovi sa foruma.
Spisak forumaša koji dobro održavaju i čuvaju satove je poduži, dotične ličnosti su meni poznate, prema tome kupio bih sat koji je nosio neko od forumaša.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Pazite, AP sa logom Javora iz Ivanjice bih svakako nosio
O ostalim pitanjima u vezi satova i poznatih licnosti- uglavnom se slazem s Nesom.
Ne znam da li se ovo uklapa u reklamiranje neke poznate osobe, ali nosio bih, recimo Orisa koji je "hommage" Oskaru Pitersonu. (ona zlatna osmica medju ostalim srebrnim markerima je: sooo sexyyyy )
Poslednja ispravka: anbeast (10.8.2012. u 12:34)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi