Poslednja ispravka: Shmizla (26.6.2014. u 16:53) Razlog: Dodata uvodna slika
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
Starno lepi satovi. Meni je najlepši taj Citizen! Stvarno je interesantan.
Koji od tih satova najčešće nosi?
Satovi moje lepse polovine . .. Longines, Ernest Borel Cocktail Kaleidoscope, L.U.Choperd (kome jos uvek nisam nasao odgovarajuce kuciste) i Tissot Seastar . . .
Ovo su jedine fotke koje imam..
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
Sem ovog sata (seiko snzg13) i Certine Big Podium Chrono (za koju nikako da odvojim-zaradim) , nijedan drugi sat je ne zanima. Za neke kaže "lep" , ali je ne interesuje posebno. Od snzg13 se ne odvaja.... ovu fotku dobih danas na fon ...
Victorinox - real steel with mechanical soul
Evo neki mali presek stanja u kutiji za satove moje supruge 😊
Ovaj nesrećni Charles Delon (skroz levo) joj stoji iz vremena kada ama baš ništa nije znala o satovima. Ne nosi ga uopšte, ali joj žao da ga baci. Police je bio varijanta "ali tako je lep, veliki, crn i četvrtast sat", pa nije ni imalo smisla izaći iz radnje bez njega. J.Springs je bio ljubav na prvi pogled, i čini mi se da joj je to ujedno i sat koji najradije nosi. Ovo sam uslikao jutros, pre nego da odabere sat...i naravno, njega je odnela 😊 Seiko je poklon od mene za godišnjicu, i njena želja da ima neki malo manji sat da vučr na belo. Meister Anker (na desnom kraju) joj je upravo to, ali njoj je taj sat suviše mali, pa je završio kao poklon koji se nikad ne nosi. Sad polako traži neki Baby-G da ima za bicikl 😃
Bookmarks sajtovi