-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 17
Satovi / Nakit
...Nema sumnje da je sat najbitniji muški modni detalj. Konzervativniji muškarci će otići još dalje i proglasiti ga za jedini neophodan, dok će ostale detalje okarakterisati kao suvišne i beskorisne. Ako delite to mišljenje, izboru tako bitnog komada posvetite dovoljno vremena. Ima zagovornika stilskog pravila po kome dobro opremljen muškarac mora imati bar tri sata: svakodnevni, za sportske aktivnosti i elegantan. Ukoliko ovakav stav smatrate preteranim, onda vam je i jedan, ali pažljivo odabran, sasvim dovoljan. Pri izboru razmišljajte o estetskoj dimenziji, dakle, dizajnu sata, zatim materijalu od koga je napravljen, što je presudno za rok trajanja, i na kraju o njegovoj funkcionalnosti...
Ovo je jedan clanak na koji sam naletela pretrazivajuci malo po internetu... Sasvim slicajno sam se zalepila za njega, jer mene moj decko, veoma cesto opominje i sali se na moj racun, a sve povodom toga sto ja volim nakit, kao i vecina zena. Ali u poslednje vreme posmatram i satove kao deo nakita. A da ne pominjem detaljno njegovu kolekciju... pa sportski, pa elegantan, pa za urbani izlazak i sl.
Kakvo je vase misljenje, postovani muskarci i zene, da li vise cenite satove ili nakit? Ili smatrate da u sadasnjem vremenu satovi i predstavljaju nakit?
Pozz svima!
-
-
Re:Satovi / Nakit
Dragone svaka ti je na mestu i apsolutno delim tvoje mišljenje.
Odlično sročeno
Pozdrav,
V.S.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi