Evo i jedne petice:
Seiko SNK603 under the microscope (40 pics)
Evo i jedne petice:
Seiko SNK603 under the microscope (40 pics)
Orient CFM00003B "Planet Orient"
Uopste ne izgleda lose
Orient CFM00003B (Planet Orient) under the microscope (40 pics)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Sve ovo samo ucvrscuje moje misljenje da je za perfektan izgled pod mikroskopom zasluzno masinsko sklapanje. Sto je i logicno ocekivati...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ljudi, koliko ja vidim za sada - kapa dole za Seiko i Omegu
EDIT: Cini mi se da je anbeast u pravu - ko ima razvijeniju automatizovanu, masinsku obradu, taj i prednjaci
Poslednja ispravka: vladas (8.12.2012. u 18:05)
No time to lose
Odlična tema...
-nego, prijatno sam iznenadjen i ovim Orient Planetom, koji je meni bio dosta dugo meta kupovine. Kako reče bata-Ruja, uopšte ne izgleda loše...
Victorinox - real steel with mechanical soul
Tek sad pregledah temu(zato sam stavio onaj link direktno sa WUS u temi o FC)!
Stari dobar posao - dankhe!
Omega se pokazala dobro,Zenith i ne tako dobro(otvaran je ali nije se čekićem po njemu tuklo)!
Orient sasvim ok,Seiko takođe!
Volio bih i ja vidjeti GS!
Elem,ok je sve pod pretpostavkom da se ne gleda pod mikroskopom!
Veoma zanimljivo,bravo.
Super tema. Tamna silo još jednom svaka čast .
Nisam sve pregledao, na osnovu onoga što sam video: Seiko odličan, ni manje para ni više preciznosti ( osim znaka 5 ali opet za te pare odlično), Omega takođe odlična, Orient odličan osim onih plavih kazaljki ( Orient Star ), Zenit se nije proslavio, Sea Gull očajan ...
Kada smo poceli da ih gledamo pod mikroskopom to znaci da smo duboko zastranili. Ali u svakom slucaju odlicna tema! Po meni su se Seiko i Omega prilicno izdvojili. Ali bi voleo da vidim i GS i Rolex-a i recimo nekoga iz samog vrha na primer Breguet.
Invicta je užasna.
Bookmarks sajtovi