PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Seiko 6105...
Za Link sam pogodio,bez trazenja na netu a ovo za Apokalipsu prvo sto mi je palo na pamet je Seiko Bullhead,nemam blage veze da li je tacno posto sam prepoznao cudan oblik kucista.A tacan model ko zna kao 6105 mora da gleda po netu a to nije poenta
Ja znam
Tag Heuer carrera 16
Nikle, kako si uspeo da pomisliš na Bullhead? Pa bar je taj sat prepoznatljiv iz aviona, upravo zbog svog čudnog oblika kućišta i atipično postavljenih hrono tastera. Ovde na slici se jasno vidi da je u pitanju Seiko ronilački sat, iz 70-tih godina al da bi prepoznao o kom se konkretnom modelu radi zaista treba da si upućen u kompletnu Seiko diver seriju satova. Mada, za 6105 sam čitao da su američki vojnici koji su bili u Vijetnamu dosta koristili.
Inače, odgovor koji je Angel dao je tačan... U pitanju je Seiko 6105.
Hajde nek postavi neko od vas novi screen shot... samo dok to nije Milan, izgleda da je počeo da brka omiljenog mu Tag-a sa Seikom.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ok, aj nešto što je prepoznatljivo iz aviona kako Nikle ne bi krstario po netu!
Al Pacino u filmu 88 Minutes nosi mog miljenika, koji je???
još jedan zgodan link
http://www.watch-id.com/brands
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
http://www.youtube.com/user/fortiswa...14/SPDhN_StCNE Interesuje me da li prepoznajete ovaj sat jer ja ne mogu da kazem koji je. Reklama je za Fortis ali ja nekako ne bih rekao da je on u pitanju nego neki drugi jer nema dokaza da je sa Fortisom vrsen EVA do sada, sat je prikazan od 0.03 spota. Hvala
tag heuer monaco (na AL Pacinu) zar ne?
Bookmarks sajtovi