Ne mogu se nikako sloziti s tvojim razmisljanjem milospinkfloyd,toliko tvrdnji baziranih na osjecajima si napisao da bi trebao jos jedan dugi odgovor pun sugestija koje ne bi prihvatio,zato postoje knjige pa procitaj i sam istrazuj.
Neces vise pisati svastarije a mozda i promijenis misljenje.Da ,Rolex ima najjaci brend,super.Zbog mene ne treba nitko ulagati milijarde u reklame, prepoznajem kvalitetu kad je vidim.
Seiko nije vise najveci proizvodac satova na svijetu,tu titulu nosi Citizen.
Seiko vise ni ne mora proizvoditi satove,mislim da je tvrtka satova u gubitku ove godine.
Seiko ima vise izvora zarade novaca jer su naplatili svoja istrazivanja i patente i na drugim poljima ne samo luksuznim satovima/proizvodima.
Seiko se odavno priblizio luksuznim Svicarcima i veliku vecinu je i pretekao,pogledaj ovaj Seiko na link (ne da mi se postat slike)
http://people.timezone.com/mdisher/s...sonneriepr.htm
Ne znam zasto ti je tesko prihvatiti da je Seiko jedan od Velikih.
Kao da pljujes po Swatchu ali da ne moramo pricati o Breguetu i Blancpainu.
Vecina je sretna sto ne mora platiti cijenu koju bi neki Svicarac trazio,no zbog razmisljanja poput tvoga bojim se da su ti dani iza nas i ceka nas super skupi Seiko u roku od par godina.
A ironija je u tome da i kada budu trazili punu cijenu onog sto nude i dalje ces ih ismijavati zbog pet slova u imenu SEIKO.
Bookmarks sajtovi