nije mi nista posebno lakse jer sam ja to znao i pre tvog priznanja ali mi je drago da sam tebe ubedio. jos ovog dragona i hadzija da ubedim da marinemaster lici na submarinera i mogu u penziju mada ne pada mi na pamet time da se bavim
nije mi nista posebno lakse jer sam ja to znao i pre tvog priznanja ali mi je drago da sam tebe ubedio. jos ovog dragona i hadzija da ubedim da marinemaster lici na submarinera i mogu u penziju mada ne pada mi na pamet time da se bavim
Sta ima da se ubedjujemo?
Taj ruzni sat je Breitling prvi napravio to ti ja ne sporim ni u jednom trenutku.
ne kazem ja da sporis nego nisi ni potvrdio pa ne znam jesi li za "da" ili za "ne". ali sad znam da si za "da".
Štuc muc ode mast u propast!
Pošto ja više ne mogu da se javim jer sam uveliko diskreditovan u ovoj diskusiji, reših da u interesu svih nas, a pre nego što dođe do veće rasprave i još većeg off topica (mislim, molim vas... seka aleksić?), zaključam ovu temu koja je još u samom startu bila osuđena na propast. Šteta. :sad:
Ko zna, možda kada se malo ohlade glave i pročisti tema otključam ponovo ovu diskusiju ali za sada LOCK.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi