Video sam dosta rasprava na temu kvaliteta satova i obicno je stvar prilicno maglovita s obzirom da su satovi luksuzna roba, da veliki deo njihove trzisne vrednosti cini imidz i da svaki, u principu, dobro radi ono sto je primarna funkcija - pokazuje vreme. Ne pomaze mnogo raspetljavanju ni tusta i tma brendova u najrazlicitijim cenovnim kategorijama.
Ne znam, trenutno sam nesto rasejan i ne ide mi od ruke da sastavim neku listu kriterijuma koje bi trebalo da neki sat ispunjava da bi se smatrao kvalitetnim i horoloski iole vrednim. Ako zelimo da dalje raspravljamo na ovu temu, morali bismo definisati te kriterijume i termine da bismo svi govorili razumljivo i da bismo maksimalno izbacili subjektivnost iz price. Ovo je sira prica od kvaliteta FC i mislim da je bilo nekoliko slicnih tema, ali nigde nismo uspeli da definisemo okvir rasprave i kriterijume. Ajd' ako ima voljnih za raspravu, iako smatraju ovo moje pisanije razumnim, da probaju da definisu ovaj okvir pa cemo nekako zajedno doci do necega.
Bookmarks sajtovi