Cao Svima evo da se i ja ukljucim u diskusiju, obzirom da se ova ideja rodila prilikom naseg susreta (mene i Vladana)
ono sto u startu treba razgraniciti jeste koju od ove dve ideje treba odabrati. . . kako bi se potpuno posvetili istoj. .u suprotnom cemo se previse rasplinuti. . .
ono sto ja mogu reci jeste da isto treba odluciti da li cemo kao sto je Vladan napisao raditi limited edition sat sveta satova portala ili se kreira novi brand (srpski sat)
jer se u osnovi ove dve ideje jako razlikuju
-druga je malo ozbiljniji posao - u smislu da ipak ako se kreira srpski brend -mora se krenuti od osnove imena i logoa jer po mom misljenju treba saciniti osnovu za neku buducnost - nesto sto ce trajati i s vremenom biti lako prepoznatljivo
a tek onda krenuti sa vec dizajnom sata od kucista preko dizajna brojcanika i td. . .
ako mene pitate ja bih se odlucio za drugu varijantu ali bih u tom slucaju pravio kompromise zarad cene:
tacnije nama je uopste najbitnije da mehanizam bude svajcarski . .neka dobra ETA, e a sto se ostalih komponenti tice mislim da mozemo ustedeti a opet imati pristojan kvalitet ako se okrenemo aziji . .ipak polovina svajcarskih brendova se snabdeva komponentama sa tog podrucja a kvalitet ne zaostaje- naravno svi bismo voleli da to bude vrhunski kvalitet a da ne kosta puno a naravno to je nemoguce
eto za sada toliko od mene ja sam vec poceo da razmisljam u ovod drugom smeru i imam jako dobu ideju za naziv i logo. . . nadam se da cu uspeti pored velikog posla da u kratkom roku odradim draft i postavim ovde
Bookmarks sajtovi