Vlado, ovde se uopšte ne radi o distributeru već o proizvodjaču koji je pristao da nam izadje u susret. Veruj mi da nisu svi proizvodjači zainteresovani da se "zezaju" sa modifikovanom serijom od 30 ili 50 satova. Ja sam lično kontaktirao preko 5 proizvodjača od kojih je samo jedan dostavio kakvu takvu ponudu.
Pozivam te da daš konkretan predlog brenda koji se distribuira na teritoriji Srbije, a koji bi mogao da bude potencijalni kandidat za ovakvu inicijativu? Ukoliko se predlaže sat brenda koji nema lokalnog predstavnika, to zahteva malo ozbiljniju logistiku sa naše strane. Nažalost u ovom trenutku ja nisam u mogućnosti da samostalno izvršim porudžbinu veće količine satova i da ih prodam zainteresovanim članovima jer nemam firmu registrovanu za maloprodaju.
Za kraj da napomenem, da je ovo Svet Satova limited edition No.1, odnosno prvi u nizu, što znači da ćemo u narednom periodu ponovo organizovati ovu inicijativu sa satom nekog drugog brenda i iz druge cenovne kategorije. I tako iz godine u godinu...
Bookmarks sajtovi