vidim ja da ovo nece biti opste lagano,kao sto sam i mislio.
ok ajde da se slozim sa pojedinima da 45mm nece odgovarati pojedinima,ali isto tako mozda nece ni 42mm
krece ka losem pravcu
next year at this time I'll be a millionaire
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Na kraju ipak mislim da je prvi sat najbolji izbor od ponudjenih. Samo da nije sa PVD premazom (vidim u katalogu verziju sa sivim brojcanikom). Ne znam da li bih mogao da iznesem 45-6mm, a glasao sam za treci koji mi je estetski najdopadljiviji, s tim sto bih sada promenio glas na prvi.
Vlado, Vostok ne prodaje satove samostalno. Trebao si da kontaktiras meranoma, posto je on jedan od najvecih distributera ovih satova.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
a je l bismo mogli da probamo opet da kontaktiramo taj meranom za amfibiju, one mogu da se ''budze'', pa da je mi solo, u kucnoj radinosti ako nista drugo malo personalizujemo, ne mora da se gravira kuciste bas sad ali imaju oni razne brojcanike, da uzmemo neki zuti ako ima ili da porucimo neke brojcanike po nasoj zelji i sa njima da uparimo kaiseve sa logom ili mozda pugo da nam napravi kaiseve sa nasim logom i po njima da se razlikuju satovi
ja se ne razumem mnogo u amfibiju, malo odoh u OFF i istina je da se tema razvodnila malo ali eto dadoh jedan zanimljiv predlog
ima tu i mnogo pravnih poteskoca, da se naruce i prodaju 40 amfibije ali to se da prevazici
mozda neko ko zna kako se nabavljaju delovi za budzene amfibije, da kontaktiramo te kooperante ako vostok ne pristane
i sad se razmisljam za gravure, to je in medias res sto bi rekao horacije, to mora da se nadje na kucistu, a moze i kozni kais da se stavi, ako ga pugo napravi, necemo mi stalno nositi te satove pa bi i trajao
Poslednja ispravka: RUS (24.8.2013. u 9:26) Razlog: Spojene poruke
Proizvodjac koji u svojoj proizvodnji ima milion tipova različitih cifera će skoro 100% prihvatiti da uradi novi dizajn za seriju od par desetina komada. U krajnjoj liniji, moze samo cifere da uradi a svako može da uzme kućište koje mu odgovara pa da sam ugradi(ili kod časovničara)...
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Evo fotki Anchar, N1 i K3. Probao sam i limuzinu i ona je ooooogroooomna. Sva je u ciferu.
Cene se dosta razlikuju:
N1 27500RSD
Anchar 46000RSD
GazLimo 38000RSD
Cene su kod Zlatarne Celje.
Kod proizvodjača ovo može verovatno dosta niže
N1 je ogroman ali ostajem ZA.
Nadam se da sam bar donekle pomogao.
Sa cenovne strane, Amfibia bi bila potpun pogodak i mislim da bi okupila više članova.
Poslednja ispravka: RUS (24.8.2013. u 20:15) Razlog: Spojene poruke
Bookmarks sajtovi