Sjajna ideja. Voleo bih da ucestvujem, ali dosta zavisi od cene. U svakom slucaju glasam za broj 2. Ako mora biti PVD meni je najlepsi u crno-crvenoj kombinaciji.
Sjajna ideja. Voleo bih da ucestvujem, ali dosta zavisi od cene. U svakom slucaju glasam za broj 2. Ako mora biti PVD meni je najlepsi u crno-crvenoj kombinaciji.
Ako se stručnjaci iz VE jednog dana dozovu pameti, taj predimenzionirani sidraš sa nekih 43 do 44 mm bi im doneo svetsku slavu. Retko lep i sposoban sat u tom cenovnom rangu. E sad, ne može čovek sve kockice da složi... Propo ankete, koji god model prođe finiš kao prvi, ako postoji mogućnost da bude tritium verzija bio bi pogodak "u sridu".
Dragi ljudi, pozdrav! ideja je sjajna (bravo Vladane na istrajnosti) i ukoliko cena bude odgovarajuca/pristupacna (kao sto je Vladan u prvom postu i naglasio) bice mi cast da ucestvujem u ovoj akciji!
Glasao za predlog 2 (mada je i 3 dobar izbor - ne PVD i ne mora biti dual), koza je sasvim ok (mada je ss narukvica pozeljnija varijanta).
Diskretan logo/grb portala na ciferu: svakako
Gravura na poklopcu o ogranicenoj seriji: obavezno
Tritijum: pun pogodak
Mehanizam: Miyota ili Seiko - pouzdano i sasvim ok
Anchar iako sjajan sat - za ovu akciju prevelik i verovatno previse skup
I na kraju, slazem se sa ZMA - bez previse demokratije i biranja limited edition sat foruma ce biti odlican - ne sumnjam!
Oce li da moze na plastiku ili cekove gradjana...naravno na odlozeno ))
next year at this time I'll be a millionaire
Sa mobilnog sam, u aplikaviji se ne vidi anketa. Glasacu kasnije kako treba. Hvala na pojasnjenju. :-)Vukas:122459 kaže:
Znam, ali kažem... može da bude, ali i ne mora da znači... Videćemo.
Pozz!
Bookmarks sajtovi