Postovanje!
Da li postoji mogucnost da clanovi koji su glasali za 2.model kupe taj sa svim oznakama SS a oni koji su glasali za 3. model kupe taj za koji su glasali?
U tom slucaju glasanje ima smisla.
Postovanje!
Da li postoji mogucnost da clanovi koji su glasali za 2.model kupe taj sa svim oznakama SS a oni koji su glasali za 3. model kupe taj za koji su glasali?
U tom slucaju glasanje ima smisla.
Pozdrav svima,
i hvala puno na lepim rečima i podršci. Zaista sam čvrsto rešio da sprovedem ovu akciju u delo, i voleo bih da pored samog sata i cena bude dovoljno pristupačna da imamo što više članova koji bi se odlučili za kupovinu. Znam da bi Milan zmaj voleo da bude preko 100 kupaca kako bi dobio model sa oznakom 007, jer će u suprotnom biti osudjen da nosi sat na kojem piše 07.
Što se tiče izbora modela, oko čega je bilo dosta komentara, rekao sam da je jedan od bitnijih parametara prečnik kućišta, u suprotnom bi u uži izbor pored pomenutog modela Anchar (48.5mm) ušao i Expedition 2 (47mm):
Što se tiče dužine glasanja, nisam odredio rok, jer sam iskreno hteo da dobijem povratnu informaciju sa vaše strane koja dva sata će ući u najuži izbor i za koje ćemo tražiti konkretnu ponudu od firme Vostok Europe. Nakon toga bi usledilo finalno glasanje u kojem će biti objavljene i finalne cene. Upit za cene ćemo najverovatnije slati početkom septembra.
Nakon ovog glasanja će biti otvorena tema u kojoj će se svaki kupac prijaviti za kupovinu putem poruke u toj temi, i na osnovu rednog broja njegove poruke će biti odredjen i broj koji će biti ugraviran na satu.
Ukoliko ima još pitanja stojim na raspolaganju.
EDIT: Zaboravio sam da napomenem da ću za dizajn brojčanika tražiti pomoć od našeg cenjenog dizajnera Marka Petrovića (za više informacija ukucati njegovo ime u pretragu foruma).
Takodje da napomenem da i dalje navijam za sat br. 2
Dobro je Vladane da si pojasnio neke detalje, izgleda da ce uuzi krug predlog 2 i 3, meni se oba svidjaju, tako da cu 90% ucestvovati u akciji. Zanima me oce li se prvo odrediti neki spisak ko hoce sigurno da kupi i na osnovu toga odrediti koliko ce satova biti poruceno ili ce biti npr LE 200 kom u slobodnoj prodaji pa ko hoce.
Darko, narudzbinu cemo definitivno uraditi prema spisku prijavljenih.
Vidis nisam razmisljao o tome,05 moze))
Kako nadjes neki izgovor odmah.
next year at this time I'll be a millionaire
Ja nesto i nemam neki omiljeni broj, ali bi volio da bude neki od prvih 10, ali nije neophodno. Vladane da li ce tvoj sat imati oznaku 01 ili 001?
brisem moju zelju da ne pokrenem lavinu trazenja brojeva
Poslednja ispravka: eee (22.8.2013. u 11:50)
Svakako bih podržao akciju da su satovi manji, kao sto su mnogi vec istaknuli...Ovako bi jedini koji bi dolazio u obzir bio br.1, a i to je moja gornja granica zbog obima ruke. A jako mi se svidja upravo najveci, zadnji. Zato, drugari, sretno, i puno zabave s dizajniranjem sata. Praticu proces,naravno.
evo biću skroman ,pa neću poželeti broj 01 ,nego može da bude i broj 09 !!!
Bookmarks sajtovi