6Likes
-
re: Težina sata
Da da vladas, tako ti je to Gde bre svi nalazite tako teske satove?! Kako ste krenuli docicete do "pola kile". Ja danas nosim Damaska, tezina oko 85g.
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 16
-
re: Težina sata
Evo još jedne stare teme koju pokrećem...
Naime pre nekoliko dana sam duže vreme nosila sat sa kožnim kaišem i providnim poklopcem (detalji koje smatram da su učinili sat lakšim). Nakon toga sam prešla na sat sa kompletno čeličnim kućištem i narukvicom. Osećaj na ruci pri nošenju sata je bio više nego primetan. Težina Seika je 49g, a Citizena 79g. Pomislila sam, da li je moguće da toliko primećujem tu razliku u težini sata na ruci.
Koliko vi primećujete promene u težini satova i koliko vam to smeta? Da li pri kupovini obraćate pažnju na težinu sata ili ne?
-
Re: Težina sata
Iskreno, volim kad sat ima težinu. Volim taj osećaj sata na ruci. Ne dopada mi se kad je sat lagan.
-
Iskreno i ja volim da sat ima "tezinu" da ga se oseti na ruci....e sad, ne bas svaki....npr., dress sat je bolje kada je malo laksi, umerenijih gabarita....ne bas da bude kao mesni narezak da je stavljen na ruku....da ne mozes ni rukav kakve lepe kosuljice da prevuces....
Ali ono za svaki dan, sportski...nek' ima tezine, neka je i veci....moj zglob trpi i veci precnik....
-
meni mnogo smeta kad je tezak pa vuce napred u stranu na zglobu, volim lake i tanje satove bas da moze kosulja i tako neki rukav da se prevuce lako
no ima leka i za ovo, Djani Anjeli kao uzor
Poslednja ispravka: Милан Милановић (18.6.2014. u 20:17)
-
Eto vidiš kako se ukusi razlikuju: ja volim satove da nosim dosta labavo na zglobu, ustvari više kao narukvicu na korenu šake, jer baš volim taj osećaj kad sat preteže na neku stranu 😊 Male i tanke, lagane satove nr mogu da smislim 😊
Ali to tako i treba...dosadno bi bilo da smo svi isti.
-
Ne volim teške satove,a nije da nemam veličinu i snagu za njih.
Jednostavno mi smeta teg na ruci.
Takva je bila Stowa: 200 i nešto grama za sat od 42mm!
-
-
Pošto volim različite satove imam ih i rezličitih težina.
Volim i teške (ima ga...) i lagane (ne oseća se na ruci...)
Najlakši koji imam je 34 grama!
Najteži-preko 200 grama.
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi