Moji predlozi.
Orient Bambino- pisao sam o njemu pa neću dužiti, samo ću reći da se teško nalazi toliko muzike za te pare. Tačan, dobra završna obrada ( bar ja nemam nijednu zamerku ) , a izdignuto staklo i rotor čije se okretanje čuje i oseti na ruci daju strovremenski šmek satu .
Orient FEV0M002BT - jedino što ću reći jeste da mu je cena takva da ga poklanjaju bio bi skuplji ( 105$ na creationwatchs.com ). Lep, prečnik sata-taman, reljefni brojčanik, izdignuti markeri, prikaz dana i datuma, elegantno zaštićena i potpisana krunica, automatik. Šta čovek više da traži?
Ova dva modela je već postavio 23 jewels, odlični satovi.
Orient CFD0F003W i Seiko Presage SRP115J
1-Tissot Visodate
2-Tissot Le Locle
3-Orient Bambino
4-Seiko iz Premier serije
5-Orient Mako (savrsenstvo za smesno mali novac)
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Ok izbor, ali Mako nikako nije dres sat, jeste dobra kupovina.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Mako je diver ali moze da prodje za svaku priliku.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
1) Hamilton Intramatic
2) Seiko SARB
3) Orient Star
4) Tissot Visodate
5) Poljot International Chronograph
Sto se seika tice, posalji higuchiju mail i pitaj ga. HIGUCHI-INC
Sajt mu nija bas najbolji, ali je prodavac za svaku preporuku.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
^^
Hvala!
Zna li neko koji ono Poljot na slicu u postu #3?
Bookmarks sajtovi